LAZA U SEKUNDI IZGUBIO ĆERKU, ŽENU I BRATA! Došli u bolnicu da ga obiđu, pa svi poginuli

Tragedija: Novo Miloševo zavijeno u crno zbog smrti troje meštana

LAZA U SEKUNDI IZGUBIO ĆERKU, ŽENU I BRATA! Došli u bolnicu da ga obiđu, pa svi poginuli

Crna Hronika -

Laza Stanaćev ispratio je preksinoć iz bolnice brata Radovana (53), suprugu Etelku (46) i ćerku Dijanu (21), koji su poginuli u stravičnom sudaru

NOVO MILOŠEVO - Teška saobraćajna nesreća u kojoj su poginuli Radovan Stanaćev (53), njegova snaja Etelka (46) i bratanica Dijana (21) zavila je preksinoć u crno dve porodične kuće u Novom Miloševu kod Kikinde.Troje rođaka poginulo je pri povratku iz zrenjaninske bolnice, gde su bili u poseti Lazi Stanaćevu, koji je u sekundi izgubio brata, suprugu i ćerku.

„Golf“ smrti... Poginuli pri povratku iz bolnice
„Golf“ smrti... Poginuli pri povratku iz bolnice

Poznavao put

- Otac je uzeo Lazin „golf“ i sa Etelkom i njenom ćerkom Dijanom otišao da ga obiđe u bolnici, gde je operisan. Tim putem je vozio milion puta, tačnije, uvek kad je išao u Zrenjanin - skrhan od bola juče je rekao Zoran Stanaćev, sin nastradalog Radovana.
Etelka Stanaćev
Etelka Stanaćev

Uzaludni su bili njegovi pokušaji da smiri majku Slavicu. Očiju presahlih od suza, nesrećna žena je primala izraze saučešća od rodbine, prijatelja i komšija.

- Još ne znamo pod kakvim okolnostima se dogodila nesreća. Tu deonicu je, što bi naš narod rekao, Radovan poznavao kao svoj džep. Laza će u utorak izaći iz bolnice, a sutradan ćemo sahraniti Etelku i Dijanu - rekao nam je utučeni sin uglednog novomiloševačkog poljoprivrednika.

Dijana Stanaćev
Dijana Stanaćev

Suze, neverica i očaj i na licima rodbine, prijatelja i komšija u dvorištu Laze Stanaćeva, takođe poznatog domaćina i paora. Niko još ne može da prihvati strašnu istinu.Ćerka bila student- Dijana je studirala biologiju na novosadskom PMF. Divna, umilna devojka privržena roditeljima. Brinula je zbog očeve operacije. Njena dve godine starija sestra Ksenija u trenu je ostala bez sestre i majke. Tuga velika - rekli su kroz suze ljudi pridošli da sa Stanaćevima podele tugu i bol.Podsetimo, teška nesreća dogodila se u nedelju oko 17 sati, na delu magistralnog puta između Kikinde i Zrenjanina. Na raskrsnici puteva za Banatsku Topolu i Novo Miloševo sudarili su se „golf 2“ i džip „tojota“, a pretpostavlja se da je uzrok nepropisno skretanje „golfa“ u kom su bili stradali. Vozač „tojote“ Radovan O. (59) iz Ljukova kod Inđije je lakše povređen, a nakon uviđaja policija ga nije privodila.

Dragoslava Knežević i Nada Vecštajn
Dragoslava Knežević i Nada Vecštajn

Ironija sudbineETELKINE KOLEGINICE U ŠOKUI u seoskoj prodavnici, u kojoj je radila Etelka, njene koleginice mušterije uslužuju sa suzama.- Pamtićemo je kao vrednu radnicu i odanu prijateljicu. Kakva ironija sudbine, da pogine pri povratku iz bolnice i posete teško bolesnom mužu. Srce nam se kida od bola za Etelkom, njenom ćerkom Dijanom i Radovanom - rekle su nam Etelkine koleginice Dragoslava Knežević i Nada Vecštajn.

Saša Urošev

BONUS VIDEO:

17 GODINA TRAGA ZA ISTINOM O SMRTI JEDINCA (21): Državo, reci kako mi je stradao sin!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track