LJUBIN ČABARKAPA ZA GINISA: Na slobodi bio samo 10 sekundi!
Foto: Zorana Jevtić

Maricom otišao pravo u Zabelu

LJUBIN ČABARKAPA ZA GINISA: Na slobodi bio samo 10 sekundi!

Crna Hronika -
Iako mu je sudija Olivera Pajić dodelila nanogicu, Čabarkapa nije ni kročio u svoju kuću u Kaluđerici jer je odranije postojao nalog da ide na izdržavanje kazne zbog otmice i iznude novca kuma Andrije Draškovića (50). Ta naredba je aktivirana kada mu je ukinut pritvor

BEOGRAD - Aleksandar Čabarkapa (35), bivši momak Ljube Pantović (37), kik-bokserke i učesnice rijalitija „Farma“, poslat je na izdržavanje kazne od tri godine i dva meseca u požarevački zatvor.

Iako mu je Viši sud 6. maja ukinuo pritvor u predmetu u kojem se tereti za dva pokušaja teškog ubistva, reketiranje, iznude, razbojništva, i naredio da mu se stavi nanogica, Čabarkapa je na slobodi proveo 10 sekundi, koliko je čuvarima trebalo da ga smeste u maricu koja je upućena u „Zabelu“!

Iako mu je sudija Olivera Pajić u tom predmetu dodelila nanogicu, Čabarkapa nije ni kročio u svoju kuću u Kaluđerici jer je odranije postojao nalog da ide na izdržavanje kazne na koju je osuđen zbog otmice i iznude novca od Nebojše Šarovića, kuma Andrije Draškovića (50), a koju je počinio sa borčanskim klanom. Ta naredba je aktivirana kada mu je ukinut pritvor - kaže izvor iz suda.

Čabarkapa je ranije tražio da mu se za 25 odsto umanji kazna, koju je do hapšenja 16. avgusta 2013. uspešno odlagao zbog rođenja dece. Njegov advokat je uložio žalbu Apelacionom sudu u Beogradu, kojom traži novo suđenje u tom procesu, ali o tom zahtevu još nije odlučeno.

- Uložio sam žalbu Ministarstvu pravde, jer tražim da se mom klijentu prekine izdržavanje kazne u „Zabeli“ i da na suđenja dolazi iz kućnog pritvora - rekao je Čabarkapin advokat Vojislav Babić.

Čabarkapi se trenutno sudi za pokušaj ubistva Karađorđa Subotića (46), bivšeg muža Ljube Pantović, kao i Beograđanina Bobana Krstića (33).

( Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track