LOMILI SVE PRED SOBOM Pronađena četvorka koja je napala devojku i dva mladića u subotičkom restoranu
Foto: NHK/Kurir

Brza akcija policije

LOMILI SVE PRED SOBOM Pronađena četvorka koja je napala devojku i dva mladića u subotičkom restoranu

Crna Hronika -

SUBOTICA - Policija u Subotici identifikovala je i pronašla četiri osobe, osumnjičene da su u restoranu brze hrane, u Grin fudu, napale dva mladića i devojku, maltretirali ih fizički i verbalno i naneli im lakše telesne povrede, a kuhinju restorana demolirali.

KRVAVA TUČA DVE GRUPE MLADIĆA U SUBOTICI: Žrtvi razbijali glavu tanjirima i šerpama u restoranu

Četvorica momaka se terete, saopštila je policija, da su verbalno, a zatim i fizički, napali oštećene i naneli im lake telesne povrede, konstatovane u Opštoj bolnici u Subotici, kao i da su pričinili veću materijalnu štetu u restoranu.

Podsetimo, oko tri sata ujutro u restoran brze hrane Grin fud ušla su četvorica mladića, i uz uvrede devojci započeli tuču sa momkom, s kojim je bila u društvu. Iz sale restorana dospeli su u kuhinju, gde se priprema hrana, lomili sve pred sobom, a prema rečima zaposlene Zorice Pavlović, povređenom mladiću kojeg su napali fizički, razbijali su tanjire i šerpe o glavu, demolirali kuhinju i ostavljali krvave tragove za sobom.

Nakon dolaska policije, koja je odmah u susednoj zgradi, udaljena desetak metara, povređeni su odneti u Bolnicu u Subotici, gde su im konstatovane povrede.

Policija je saopštila da će protiv njih podneti krivične prijave Osnovnom javnom tužilaštvu, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo laka telesna povreda.

(N.H.K./Foto: N.H.K.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja