(KURIR TV) MESECIMA KRADE NOVČANIKE: Plavuša i dalje hara po frizerskim salonima

Misteriozna žena mesecima krade novčanike

(KURIR TV) MESECIMA KRADE NOVČANIKE: Plavuša i dalje hara po frizerskim salonima

Crna Hronika -
Kurir dobio još jedan snimak na kojem se vidi kako ova žena uzima novčanik gosta salona na Dorćolu

BEOGRAD - Plavuša stara oko 35 godina i dalje potkrada mušterije frizerskih salona u Beogradu, ali i po Srbiji!Nedavno smo objavili snimak na kojem krade u jednom lokalu u Beogradu, a Kurir je došao do još jednog iz frizerskog salona na Dorćolu, na kojem se jasno vidi kako mušteriji uzima novčanik i hladnokrvno odlazi.Posle objavljivanja prvog snimka našoj redakciji javio se veliki broj čitalaca, ne samo iz Beograda, koji tvrde da su njene žrtve. Kako saznajemo, reč je o ženi s kratkom plavom kosom, koja je najverovatnije iz Kragujevca i ima već ustaljen način rada.Miroslav Jokimovski, vlasnik frizerskog salona u Gospodar Jovanovoj ulici na Dorćolu, kaže da je ova žena u njihov salon ušla 3. avgusta oko 15 sati i da je njihovom klijentu ukrala novčanik u kojem je bilo oko 2.000 dinara, dokumenta i radna dozvola za Sloveniju.

15.00 3. avgust 2015. Beograd
15.00 3. avgust 2015. Beograd

Hladnokrvna... Uzima novčanik sa stola u frizerskom salonu
Hladnokrvna... Uzima novčanik sa stola u frizerskom salonu

„Ošišala“ mušterije- Ušla je i svoju torbu stavila na stočić na kojem je bio novčanik našeg klijenta. U neposrednoj blizini sedeo je njegov drug. Rekla je da je trudna i želela je da zakaže farbanje, ali da se pre toga dogovori o boji - priča Jokimovski.On dodaje da je njegova koleginica otišla po katalog i donela joj ga.- Dogovarale su se o boji. Ona je našla ono što joj odgovara i, verovatno kako bi dobila na vremenu, tražila da zakaže farbanje. Spletom nesrećnih okolnosti u tom trenutku drug našeg klijenta ustao je da se prošeta po salonu. Ta žena je iskoristila odsustvo njega i frizerke da novčanik koji bio na stolu pokupi kao da je njen i stavi u svoju torbu - objašnjava sagovornik Kurira.Jokimovski navodi da je žena uzela broj telefona, navodeći da će se javiti ukoliko bude morala da otkaže farbanje, i otišla iz salona. Na snimku koji je zabeležila kamera salona vidi se kako spušta torbu na sto, ali i kako hladnokrvno uzima novčanik i stavlja ga u svoju torbu.

17.00 3. avgust 2015. Beograd
17.00 3. avgust 2015. Beograd

U jednom danu dve krađe- Apelujem na nadležne da se što pre pronađe ova žena i kazni što većom kaznom, jer pored novca ljudima nestaju i dokumenta - rekao je Akimovski.Inače, interesantno je da je prvi snimak plavuše koja krade iz salona u Ruzveltovoj ulici, a koji smo nedavno objavili, napravljen nekoliko sati posle pljačke u Gospodar Jovanovoj!

13.00 5. avgust 2015. Bor - Akcija... Plavuša sa pomagačem ojadila mušterije u salonu u Boru
13.00 5. avgust 2015. Bor - Akcija... Plavuša sa pomagačem ojadila mušterije u salonu u Boru

Pljačkala i u BoruUKRALA 220 EVRA I 20.000 DINARAKako saznajemo, plavuša je i u Boru na identičan način 5. avgusta ojadila mušteriju u jednom salonu i iz novčanika joj uzela 220 evra i 20.000 dinara! Inače, na snimcima kamera na ulici neposredno pre krađe plavuša je bila u društvu muškarca koji je kasnije skidao novac sa ukradenih kartica.

PotragaKRIVIČNA PRIJAVAPolicija u Požarevcu u julu je podnela krivičnu prijavu protiv ove žene, inače Kragujevčanke (36), zbog sumnje da je na području Požarevca i Velikog Gradišta izvršila nekoliko krađa.Ona se tereti da je u frizerskim salonima, koristeći nepažnju mušterija, iz torbi uzimala novac i drugo, kao i lična dokumenta, čime je ostvarila imovinsku korist od 460 evra i 58.450 dinara.Policija je veći deo ukradenih predmeta našla i vratila oštećenima.

Profesionalac„SISTEM RADA“Ulazi u frizerski salonKaže da je trudna i da hoće da zakaže farbanjeTraži katalog boja za kosuKoristi nepažnju frizera i mušterijaUzima novčanike iz torbi ili sa stolovaZakazuje termin i odlaziČeka je muškarac koji kasnije uzima novac s bankomata

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja