MAČETOM ISKASAPIO DRUGA IZ DETINJSTVA: Šapčanin Edo Bajrić (22) ubijen u obračunu sa komšijama
Foto: Kurir

SAČEKUŠA

MAČETOM ISKASAPIO DRUGA IZ DETINJSTVA: Šapčanin Edo Bajrić (22) ubijen u obračunu sa komšijama

Crna Hronika -

Mladić Srboljub V. (26) uhapšen juče zbog sumnje da je počinio zločin, a zadržavanje određeno i njegovom saučesniku Mihajlu F. (20)

ŠABAC - Edo Bajrić (22) iz Šapca iskasapljen je mačetom preksinoć u obračunu sa dvojicom napadača u Ulici Stojana Čupića, a zbog teških povreda organa preminuo je nakon dva sata u šabačkoj bolnici.Policija je u rekordnom roku identifikovala i privela dvojicu osumnjičenih ubica, a prema prvim informacijama, motiv zločina su neraščišćeni poslovi s narkoticima.

Žrtva... Edo Bajrić
Žrtva... Edo Bajrić

NapadBajrića su, prema saznanjima Kurira, dvojica uhapšenih presreli automobilom, i to u blizini njegove kuće. Očevici su naveli da je suvozač naglo otvorio vrata i oborio Bajrića na travnjak, a kad je izašao iz vozila, usledila je žučna rasprava. Napadač je potom izvadio mačetu i više puta ubo nesrećnog mladića po glavi i telu.- Čuo sam škripu kočnica, svađu, a dok sam došao do prozora da vidim šta se dešava, napadači su pobegli. Edo je ležao na travnjaku, držao se za stomak i jaukao. Doneli smo flašu vode i neke krpe da ga obrišemo dok ne stigne Hitna pomoć - ispričao je jedan od očevidaca.Svedoci zločina tvrde da je Edo Bajrić, uprkos bolovima koje je trpeo, sve vreme bio razborit. Ubrzo su stigli lekari i policija, a mladić je čak uspeo da im kaže i ko ga je napao.

Napadač... Srboljub V.
Napadač... Srboljub V.

Miran i povučenUbistvo se dogodilo samo nekoliko desetina metara od Bajrićevog kućnog praga, a kako nezvanično saznajemo, žrtva i njegovi napadači su drugovi iz detinjstva.- Edo je bio divan momak, vaspitan i pristojan, skoro neprimetan. Svakome je bio spreman da pomogne. Znam ga od rođenja. Njegovi roditelji decenijama se bave trgovinom i situirani su. Ne mogu da dođem sebi da se ovako nešto desilo - priča sused porodice Bajrić.Policija je tokom jučerašnjeg dana najpre uhapsila Mihajla F. (20), a potom i Srboljuba V. (26), koji je izbo do smrti Bajrića.

Zabrinuti Meštani: Ne osećamo se bezbednoStanovnici ulice u kojoj se dogodio zločin kazali su juče reporterima Kurira da je u poslednje vreme stopa kriminala u porastu u njihovom gradu.- Droga se diluje naočigled naroda koji ovde živi, a policija kao da sve to ne vidi. Do pre nekoliko godina niko nije zaključavao vrata na kući, a sada se brinemo kad treba noću da se prošetamo - ogorčeni su Šapčani iz ovog dela grada.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track