MADAM ŽELJKA PODVODILA: Sorajina drugarica priznala da je makro
Foto: Google Plus

Epilog elitne prostitucije

MADAM ŽELJKA PODVODILA: Sorajina drugarica priznala da je makro

Crna Hronika -
Željka Rolović je 21. avgusta ove godine uhapšena zbog sumnje da je na području više opština na Crnogorskom primorju organizovala i ugovarala pružanje seksualnih usluga u hotelima, ali i na drugim luksuznim lokacijama.

PODGORICA - Željka Rolović (37), poznatija kao Madam Željka i bliska prijateljica starlete Soraje Vučelić, postigla je sporazum o priznanju krivice za posredovanje u prostituciji s kotorskim tužilaštvom.Kako prenosi crnogorski portal Dnevne novine, predmet je dostavljen postupajućem sudiji na potvrdu u kotorskom Osnovnom sudu.

Ovakvi sporazumi obično podrazumevaju novčanu kaznu, odnosno uplatu novca u humanitarne svrhe, a zauzvrat okrivljeni bivaju oslobođeni zatvorskih sankcija. Još nije saopšteno koliko novca će Rolovićeva, koja je nakon hapšenja u policijskoj akciji „Lutka“ negirala krivicu, uplatiti i kome.Podsetimo, Željka Rolović je 21. avgusta ove godine uhapšena zbog sumnje da je na području više opština na Crnogorskom primorju organizovala i ugovarala pružanje seksualnih usluga u hotelima, ali i na drugim luksuznim lokacijama.

Nakon saslušanja određen joj je pritvor u zatvoru u Spužu, a posle devet dana koje je tamo provela Osnovni sud u Kotoru prihvatio je predlog odbrane da se njihova klijentkinja brani sa slobode uz jemstvo od 4.000 evra.(N. G. )

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track