MAJKA TRAŽI NESTALOG SINA: Verujem da je Asad živ i zdrav
Foto: Porodična Arhiva

Majčinski instinkt

MAJKA TRAŽI NESTALOG SINA: Verujem da je Asad živ i zdrav

Crna Hronika -

Već šest dan policija, porodica i prijatelji intenzivno tragaju za Novopazarcem Asadom Redžepefendićem (22) koji je nestao u sredu veče

Njegova majka Sabina Redžepefendić uverena je da je Asad dobro, i ona moli sve sugrađane i nadležne ustanove i službe da pomognu, i intenziviraju potragu za njenim sinom, jer kako kaže veruje i oseća da je živ.

"Svi smo zabrinuti, ali ja verujem da je Asad dobro. Da je živ i zdrav i da ćemo ga naći. Ništa nije ukazivalo na to da ima neki problem, majka sam mu, ja bih to najbolje znala. Neka mesta proveravamo sa rođacima i prijateljima. Od kako je nestao, sanjam samo jame, pećine i klisure ato mi govori da je možda negde upao, tu u okolini Novog Pazara ili Raške i da je živ. Zbog toga pozivam sve službe da se još više aktiviraju, sve dobronamerne sugrađane da nam se priključe, da se organizuju i pomognu nam da pronađemo Asada", kaže za Kurir Sabina Redžepefendić, Asadova majka.

Ona moli sve koji su ga možda videli da jave policiji ili njima na broj telefona 066/85-20- 520.

Podsetimo, njegov nestanak porodica je prijavila policiji u četvrtak oko 14 časova nakon što Asad nije prespavao kod kuće.

Asad Redžepefendić, Foto Porodična arhiva
Asad Redžepefendić, Foto Porodična arhiva

On je poslednji put viđen u blizini porodične kuće oko 21 čas nakon što se javio, i izašao da prošeta, od tada mu se gubi svaki trag

(Aleksandar Nićiforović)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track