MAJKA U ŠOKU Stajao je sa spuštenim pantalonama, a moja ćerka (4) bila je na krevetu bez gaćica!
Foto: Shutterstock

Uhapšen zbog nedozvoljenih polnih radnji

MAJKA U ŠOKU Stajao je sa spuštenim pantalonama, a moja ćerka (4) bila je na krevetu bez gaćica!

Crna Hronika -

IVANJICA - Sedeo sam u sobi i gledao fotografije golih žena, što me je uzbudilo. U tom trenutku je moja četvorogodišnja bratanica ušla u sobu spuštenih pantalona i gaćica i popela se na krevet pored mene. Nisam hteo ništa da joj uradim, samo sam želeo da je obučem jer je došla iz toaleta - navodno je ispričao na saslušanju u tužilaštvu Nenad P. (21) iz ivanjičkog sela Devići.

Njemu je određen pritvor do 30 dana zbog sumnje da je počinio krivično delo nedozvoljene polne radnje.Bliski rođaciMajka četvorogodišnje A. P. prijavila je da je Nenada P. zatekla u sobi sa ćerkicom spuštenih pantalona.

- Nenad je stric devojčice i ostao je kod kuće da je pričuva dok su roditelji bili u prodavnici, a baka završavala kućne poslove. Majka devojčice je najpre ispričala da je kad je ušla u sobu ugledala stravičan prizor. Devojčica je bila na krevetu bez gaćica, a on je stajao pored nje spuštenih pantalona. Međutim, ona to kasnije nije želela ni da potvrdi ni da demantuje, a Nenad je odmah uhapšen - navodi Kurirov izvor blizak istrazi.Kako saznajemo, Nenad je u porodičnoj kući, u kojoj devojčica živi s bratom, roditeljima i bakom, svakodnevno.- Oni su bliski rođaci, pa je on stalno kod njih. Tog dana je pored devojčice čuvao i njenog sedmogodišnjeg brata, ali je mališan izašao iz sobe pre nego što se incident dogodio - priča naš sagovornik.Meštani sela Devići još uvek su u šoku.- Nenad ovde živi s majkom i bratom, dok mu je jedan brat oženjen i sa suprugom stanuje u Beogradu. On se često selio, tako da je do sada živeo u Crnoj Gori, Beogradu i Kraljevu. Navodno, on i otac devojčice dve godine nisu kontaktirali, iako su veoma bliski rođaci - tvrde komšije i dodaju da je Nenad noć pre incidenta bio na žurki u Ivanjici, te da se požalio da je mamuran.Meštani ga braneNeki od meštana s kojima smo juče razgovarali zdušno su branili uhapšenog mladića.- Nije to baš tako kao što su mediji preneli. Nisu ni oni sigurni šta su videli - rekao je jedan od meštana u razgovoru za naš list i nastavio:- On je tvrdio da je pokušao da svuče devojčicu jer je želela do toaleta. Kad sam ga video, sedeo je na krevetu i bio je obučen - tvrdi poznanik porodice koji se kobnog dana zadesio u kući.

Devojčicin otacNE BIH GA TERETIO, ALI ŽENA INSISTIRADevojčicin otac u razgovoru za naš list naveo je da nisu sigurni šta se dogodilo, te da on rođaka ne bi krivično gonio, ali njegova supruga insistira na tome.- U šoku sam, kao i svi mi. Zaprepašćeni smo, uzrujani i van sebe. Ne jedemo, ne spavamo, zbunjen sam i ne znam šta da mislim. Znam ga čitav život, odrastao sam s njim. Ne bih ga teretio, ali majka insistira jer je ona to zatekla. Čekam šta će policija i tužilaštvo reći - ispričao nam je devojčicin otac. Međutim, devojčicina majka sve vreme je plakala i odbijala da razgovara s novinarima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track