MAJKA UBIJENE PEVAČICE ZA KURIR: Spomen-ploča svedočiće o ubistvu moje Jelene
Foto: Zorana Jevtić

Mesto zločina

MAJKA UBIJENE PEVAČICE ZA KURIR: Spomen-ploča svedočiće o ubistvu moje Jelene

Crna Hronika -

Želja nam je da to mesto obeležimo, da se zna gde je nađeno telo mog deteta. Njena slika svedočiće o monstruoznom ubistvu, kaže Zorica

BEOGRAD - I dalje ne mogu da verujem da se mojoj Jeci to dogodilo i da je više nema, rekla je Zorica Krsmanović, majka ubijene pevačice Jelene Krsmanović Marjanović, koja je juče zajedno s našom ekipom obišla nasip i mesto na kojem je nađeno Jecino telo.Zagledana u jednu tačku skoro da nijednu reč više nije progovorila. Otišli smo na nasip kako bi nam nesrećna žena objasnila gde planiraju da postave spomen-ploču s pevačicinom fotografijom.

- Zoran se o svemu dogovara sa mnom. Rešili smo da izbetoniramo metar i po sa metar i po i da na tu ploču stavimo mermernu ploču s Jecinom slikom. Želja nam je da to mesto obeležimo, da se zna gde je pronađeno telo mog deteta. Njena slika svedočiće o monstruoznom ubistvu koje joj se dogodilo - priča Zorica dok nam rukom pokazuje na deo nasipa koji je nedaleko od kanala punog vode.U tom kanalu na nasipu u naselju Crvenka u Borči, pre skoro dva meseca pronađeno je telo monstruozno ubijene Jelene Marjanović.- Ne znam, nisam pametna uopšte. Nije mi jasno zašto - pita se, onako za sebe, po ko zna koji put uplakana majka dok pali sveću svojoj mezimici.Na nasip je odnela crvene ruže ubrane u svojoj bašti.- Otkako ste objavili tekst da neko dolazi i kida crvene ruže, niko ih više ne dira. Ne znam koja je životinja od čoveka mogla da ih kida i da nam ih razbacuje po nasipu - kaže Krsmanovićka.J. R.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track