MAJKA UBIJENOG NAVIJAČA: Moj sin nije krimos, već humanitarac!
Foto: Printscreen

Ispovest

MAJKA UBIJENOG NAVIJAČA: Moj sin nije krimos, već humanitarac!

Crna Hronika -

Medijski napisi o mome sinu su ga demonizovali u javnosti, a on se nije bavio kriminalom

BEOGRAD - Naida Stanković, majka brutalno ubijenog Aleksandra Stankovića, zvanog Sale Mutavi, tvrdi da njen pokojni sin nije napao direktora Partizana Miloša Vazuru, kao i da nije bio vođa huliganske grupe koja je prebijala ljude i bavila se kriminalom.

- Istina je da je moj sin bio mladić iz lekarske porodice, da je završio Ekonomski fakultet, bavio se humanitarnim radom, dok u kriminalnim aktivnostima nije učestvovao - tvrdi Naida Stanković.Ona navodi da se sumnjama da je njen sin ubijen u ratu crnogorskih klanova Stanković stavlja u kontekst kriminala i mafije, sveta kome on, kako tvrdi, nije pripadao. Stankovićeva dalje objašnjava da je njen sin žrtva brutalnog ubistva, a ne kriminalac i da je u medijskim tekstovima nakon svoje smrti demonizovan.

- O tome kakav je on svedoči to da je, pre nego što je svirepo ubijen, živeo s majkom u majčinom stanu, a da je od imovine imao samo automobil - navela je Naida Stanković.Podsetimo, Aleksandar Stanković ubijen je 13. oktobra na uglu Bačvanske i Ulice gospodara Vučića, kada su nepoznati napadači izrešetali automobil u kome je bio s telohraniteljem Miloradom Đurićem.E. K.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track