MAJKIĆ SE OPROSTIO OD SINA: Imao sam od zlata jabuku pa mi evo, ispade iz ruku...
Foto: Printscreen

Potresno

MAJKIĆ SE OPROSTIO OD SINA: Imao sam od zlata jabuku pa mi evo, ispade iz ruku...

Crna Hronika -

BEOGRAD - Aranđel Majkić (21), sin Milorada Majkića, vlasnika zlatare i kockarnice "Aleksandar" preminuo je posle pada sa zgrade u Radanskoj ulici.

Za sada nije poznato kako je došlo do pada, a prema prvim informacijama on se okliznuo dok je nameštao antenu.

U novinama su jutros osvanule pune strane čitulja, u kojima se rodbina i prijatelji poslednji put opraštaju od nesrećnog mladića.

Nije poznat uzrok pada (Foto: Stefan jokić)
Nije poznat uzrok pada (Foto: Stefan jokić)

Reči kojima se otac Milorad Majkić oprostio od sina Aranđela naterale su mnogima suze na oči.

"Imao sam od zlata jabuku pa mi evo, ispade iz ruku. Ispade mi i zauvek ode, sudbinske su je odnele vode. Ostavi mi neprebolnu ranu da je nosim po noći i danu. Milim Boga zbog dobrote tvoje, da te primi u okrilje svoje. Da u svakom trenu, mili sine, mislim da me gledaš sa visine", napisao je neutešni otac.

Foto: Politika
Foto: Politika

"Bio si naša zakletva i naš ponos. Bio si nam više od života. Ostavio si nam večiti bol i usijane rane dublje od svakog vulkana, posle svog tragičnog odlaska.

Ali jači od svega je naš ponos što smo imali takvo blago, i verujemo i molimo se da ti Bog dodeli mesto na nebu koje si svojom dobrotom, čestitošću i plemenitošću zaslužio.

Bićeš među anđelima kojima si, ne samo imenom, već i vrlinama i za života bio sličan. Likom i stasos bio si nalik Apolonu a Bog sebi bira samo najbolje. Zaslužio si milost Božiju i neka ti je laka ova srpska zemlja", reči su kojima su se oprostili roditelji i braća i sestre.

Milorad Majkić (Foto: Nebojša Mandić)
Milorad Majkić (Foto: Nebojša Mandić)

Aranđel je u petak pao sa krova kuće, sa visine od 9 metara. Ekipe hitne pomoći koje su odmah došle su samo mogle da konstatuju smrt.

MLADIĆ KOJI JE PAO SA ZGRADE JE SIN MILORADA MAJKIĆA: Pao pod nepoznatim okolnostima!

VAPAJ SESTRE ARANĐELA MAJKIĆA ODJEKUJE ULICOM: Bato, da li ćeš otići u raj?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track