MALA JANA PRIČA SA MRTVOM MAJKOM: Ćerka Jelene Marjanović pronašla skrivenu sliku!
Foto: Privatna Arhiva

TUGA

MALA JANA PRIČA SA MRTVOM MAJKOM: Ćerka Jelene Marjanović pronašla skrivenu sliku!

Crna Hronika -

Ćerka Jelene Krsmanović Marjanović, ni osam meseci od zločina nije zaboravila svoju majku. Mala Jana je pronašla majčinu fotografiju, koju je porodica sklonila nakon zločina, otkriva za Kurir Zoran Marjanović, suprug brutalno ubijene pevačice „Granda“.

BEOGRAD - Zoran Marjanović, suprug brutalno ubijene pevačice „Granda“ Jelene Krsmanović Marjanović, ispričao je u potresnoj ispovesti za Kurir da njihova ćerka Jana ni posle osam meseci od zločina nije zaboravila svoju majku.Serija tragedija koja je potresla njihov dom - najpre ubistvo Jelene, a potom i prerana i iznenadna smrt njene majke Zorice Krsmanović - ostavila je stravičan pečat i na petogodišnjoj devojčici, koja je za obe bila veoma vezana.Nije više tužna- Jana je prvih nekoliko meseci bila vidno potresena zbog svega što nam se dogodilo, povukla se u sebe i patila na sebi svojstven način. U poslednje vreme se stabilizovala, stalno je sa svojim vršnjacima i puna je energije, želi da se igra i druži - kaže Zoran Marjanović.Snage da joj ispriča celu priču o ubistvu majke, kako kaže, još nije smogao, posebno sada kada se devojčica napokon pribrala.- Za Jelenu više i ne pita. Međutim, pre nekoliko dana zatekao sam u kući scenu od koje je srce htelo da mi prepukne. Zatekao sam je u sobi u trenutku kad je u fioci pronašla Jeleninu sliku. Uzela ju je u ruke i rekla: „Mama, nisam te zaboravila“ - pričao je s knedlom u grlu Zoran Marjanović dok je prekjuče palio sveću na grobu supruge.On kaže da su sve Jelenine fotografije nakon zločina sklonili iz kuće da bi Jani pomogli da se što pre navikne na činjenicu da majku više nikada neće videti.U uspešan epilog osmomesečne istrage i potrage za ubicom, kako kaže, uopšte ne sumnja, ističući da je svestan svih teškoća koje prate slučaj od samog početka.Podsetimo, Zoran Marjanović je prijavio policiji da mu je supruga nestala na nasipu u borčanskom naselju Crvenka, gde je otišla da trči 2. aprila. Telo nesrećne žene pronađeno je sutradan u kanalu, a policija je ustanovila da je pretučena i izudarana po glavi do smrti.Osam meseciMarjanović je, kao i ostali članovi njegove porodice, odmah saslušan, ali do danas nije dokazana njihova umešanost u ovaj zločin. Tokom osam meseci saslušano je više od trista osoba, za koje se verovalo da mogu da pomognu u istrazi i identifikaciji ubice. Obdukcija je potvrdila da je pevačica izudarana po glavi drvenom palicom, zbog čega je i nastupila smrt.

DokaziVERUJE VUČIĆU I POLICIJIZoran Marjanović je kazao da veruje da će policija uskoro staviti tačku na istragu i uhapsiti ubicu njegove supruge. On se osvrnuo na reči premijera Aleksandra Vučića, koji je kazao da istražiteljima nedostaje više materijalnih dokaza da se slučaj okonča.

- Znam koliko su truda uložili i verujem u njihov rad - kazao je Zoran.

Jelena Rafailović

Danas u Kuriru pročitajte još

* POBIĆU VAS SVE: Robijaš pokušao da ubije verenicu pevača Slobe Vasića* HAOS U VILI: Boris Tadić izgrebao pozlatu sa ogledala!* POKRENITE SVOJ BIZNIS SA SVEGA 1.000 EVRA: Uputstvo za privatnike početnike!* HOT PAPARACO! MALI MRAV U GAĆAMA NESTO: Milica Todorović se malo zaigrala!* BILA SAM ROBINJA PSIHOPATE: Stravična ispovest Miljane S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track