MALEROZNI DILERI: Bežali od policije, pa se autom zakucali u zid
Foto: Fonet/Ilustracija

Kao u filmu

MALEROZNI DILERI: Bežali od policije, pa se autom zakucali u zid

Crna Hronika -

PROKUPLJE - Sinoć oko 21 sat u Bumburečkoj ulici u Prokuplju, kao u akcionom filmu osumnjičeni su se pokušavajući da pobegnu od policije, autom se zakucali u zid.

Nezvanično saznajemo,da su osumnjičenima policajci iz Odseka za narkotike napravili zasedu i kada su pokušali da ih uhapse, oni su autom krenuli u rikverc da beže, ali su se zakucali u ogradu obližnje kuće!

Kako nam je potvrdio portparol Višeg tužilaštva u Prokuplju Dragiša Obradović, jednom licu je određena mera policijskog zadržavanja do 48 sati.

- To lice će ujutro biti sprovedeno u Više tužilaštvu. Za sada ne mogu ništa da vam kažem, sem da smo obavešteni o događaju- kazao je Obradović.

U automobilu je bilo dva lica i kada su videli policiju, hteli su da pobgnu tako što su automobil pokrenuli u rikverc. kako je bio mrak, udarili su u ogradu i oštetili je, pa su odmah na lice mesta uhapšeni. Pošto su se žalili na povrede, sprovedeni su u prokupačku bolnicu, a nakon toga je jednom licu određena mera policijskog zadržavanja.

- Kada su pokušali da pobegnu, policajci su četiri puta pucali u vazduh. Kako nije bilo kasno,svi smo čuli ceo tok- kaže građanin koji živi u blizini ove ulice.

Tokom dana je obavljen uviđaj a pronađena marihuana ide na veštačenje.

(B.R.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track