MALOJ JANI (5) SAN NEĆE NA OČI: Predosetila smrt bake Zorice (52)
Foto: Nebojša Mandić

Otac nikako nije mogao da je uspava do 5 ujutru

MALOJ JANI (5) SAN NEĆE NA OČI: Predosetila smrt bake Zorice (52)

Crna Hronika -

Petogodišnja ćerka ubijene pevačice Jelene Marjanović (33) iz Borče predosetila je smrt svoje bake Zorice Krsmanović (52).

Janin otac Zoran Marjanović (38) kaže za da je veče pre Zoričine smrti celu noć pokušavao da uspava ćerku, ali da u tome nije uspeo do ranih jutarnjih sati, jer je devojčica stalno pominjala baku!

Foto: Nebojša Mandić
Foto: Nebojša Mandić

KURIR TV TUGA JELENINA ĆERKA (5) DRUGARICI: Blago tebi ti imaš mamu!

EVO, PORASLA SAM, A MAME JOŠ NEMA: Za malu Janu, Jelena Marjanović se izgubila u travi!

- Trebalo je da ja i Jana prekjuče posle vrtića idemo kod Zorice, ne znajući da će nas Zoričina smrt preduhitriti. Jana nije htela da spava do pet ujutru, pa smo sklapali lego kockice ne bih li joj preusmerio misli zato što ju je celo veče pominjala, ali ne pitajući, već konstatujući: „Tata, biće moja baka Zoka dobro“ - rekao je Zoran Marjanović (38), suprug ubijene pevačice.

Foto: Nebojša Mandić
Foto: Nebojša Mandić

On navodi da Jani nije saopštio da joj je baka umrla, te da ne zna kada će to učiniti.

- To će mi najbolje reći vrhunski dečji psiholog sa kojim smo se i do sada konsultovali u vezi s Janom. Naravno, tu je i vaspitačica Lenka, koja mi je desna ruka. Posebno je posvećena Jani sa pedagoške i psihološke strane jer smo zajedno dobili instrukcije od psihologa - rekao je Zoran za list.

Zoričina sestra Gordana, koja je sa mlađom sestrom Ljubicom uz nju provela poslednje sate, kaže da je Zorica dok je umirala stalno dozivala malu Janu.

Foto: Marina Lopičić
Foto: Marina Lopičić

- Samo je pominjala malu Janu i ćerku Jelenu - rekla nam je juče Gordana, koja je sa sestrama juče primala saučešće u Zoričinoj kući.

- Dotukli su je postavljanje spomenika Jeleni i teška bolest, a i nije vodila računa o sebi. Išla je na zračenje i pila lekove, ali hemoterapiju nije primala. Nosila je i kateter, pa je dobila i bakterije. Pila je lekove, ali se bolest proširila - dodaje ona. U vitrini iza nje stoje Jelenine slike, a na zidu fotografije Zoričinog pokojnog supruga Dušana.

U Zoričinoj kući, koja je opustela nakon njene smrti, juče je bila i njena prijateljica koja se sa njom lečila u Institutu za onkologiju u Beogradu. Kaže da je Zorica imala drugi stadijum karcinoma materice, koji se teže lečio.

Foto: Nebojša Mandić
Foto: Nebojša Mandić

- Kad joj je pozlilo, pozvali smo Hitnu pomoć, ali našoj sestri nije bilo spasa - kaže Zoričina sestra Ljubica. Zoričine sestre Gordana, Ljubica i Slavica pričaju da su skupili pare za Jeleninu sahranu i da je zet Zoran Marjanović dolazio preksinoć, kada se bdelo uz odar, na kojem je bio kovčeg pokojnice. Njeno telo je juče pre podne preneto u kapelu Zbeg, gde će danas biti sahranjena.

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track