MASAKR U BORSKOJ KOCKARNICI: Koljač mi je do besvesti klao brata!

JEZIVO! Preživeli gosti o ubistvu

MASAKR U BORSKOJ KOCKARNICI: Koljač mi je do besvesti klao brata!

Crna Hronika -

BOR - Bilo je stravično. Pravi pakao u mračnoj kockarnici. Ljudi su panično nagrnuli na vrata. Neki su padali, a drugi su ih preskakali ili gazili samo da se što pre domognu ulice.

Razjareni Aleksić je vitlao nožem i urlikao. Nasrnuo je najpre na Sejdina, koji je pao preko poker-aparata, i zario mu nož u vrata. Ubrzo sam osetio da mi se krv sliva niz leđa i nesnosan bol. Shvatio sam u trenutku da sam uboden nožem i potražio spas ka izlazu iz lokala - priseća se krvavog masakra u borskoj kockarnici „Koloseum“ Šemsa Useinović, čiji je brat Sejdin preklan.

Šemsa se nekako domogao ulice i ugledao brata Sejdina.

- Između prstiju mu je šikljala krv. Prišao sam i pokušao da mu pomognem. Dotrčao je i naš otac Bora. Sejdin je samo nekoliko puta rekao „jao“. Pogledao me je ledeno, oči su mu se zacaklile, a potom sam osetio kako mi se na rukama opušta. Shvatio sam da je mrtav. Otac Bora je i dalje pokušavao da ga oživi - priča Šemsa.

Prema kazivanju Useinovića, ubicu Igora Aleksića niko u kockarnici nije tukao, niti je imao povoda za to. Inače, uhapšenom Igoru Aleksiću određen je pritvor do 30 dana.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track