MASERATIJEM U IZNUDU: Pucač i jatak iz Bloka 45 stari znanci, evo detalja njihove pljačke iz 2003!
Foto: Dragan Kadić, Maserati

Evo zašto su osuđeni 2003.

MASERATIJEM U IZNUDU: Pucač i jatak iz Bloka 45 stari znanci, evo detalja njihove pljačke iz 2003!

Crna Hronika -

BEOGRAD - Sašu Stojanovića (45) u soliteru u Bloku 45 18 sati krio je predsednik skupštine stanara, koji je inače njegov stari poznanik.

Naime, kao Stojanovićev pomagač u pritvoru je trenutno Velizar Bata Jovanović (59), koji je i njegov nekadašnji saučesnik u razbojništvu.

Osumnjičeni Jovanović živi u stanu 79 i uhapšen je u petak po podne, dva sata posle privođenja starog ortaka Stojanovića. Obojici je određen pritvor.

Stojanović zvani Pile inače je bio član grupe Radoslava Trlajića, zvanog Bata Trlaja. On i Jovanović su zajedno 5. marta 2003. krenuli u iznudu.

Zanimljivo je da su u "akciju" krenuli automobilom maserati, ne razmišljajući da će izazvavati veliku pažnju prolaznika.

Njihova "meta" je tada bio Ratko Donić iz Donje Livadice kraj Velike Plane, koji je Piletu dugovao novac. Kako mu nije vraćao, on je krenuo da naplati dug, a nezvanično se priča da mu je Stojanović uračunao i kamatu.

"Tom prilikom, Donić je zadobio teške telesne povrede, a kako bi se osigurali, posle maltretiranja vezali su ga i zaključali u toalet, a takođe mu olupali mobilni telefon o zid. Međutim, Donić je uspeo da se oslobodi i sklopio mobilni telefon koji je nekim čudom radio", otkriva izvor Kurira iz policije.

On je odmah okrenuo policiju, pa su Stojanović i Jovanović zaustasvljeni na prvom policijskom punktu. Policajcima su rekli da su krenulu na pecanje, a čak su pokazali štapove u gepeku, dodaje naš sagovornik. Međutim, policajci su ih odmah priveli.

Obojica su osuđeni za iznudu, a odležali su po šest godina i četiri meseca zatvora.

EVO ZAŠTO JE SAŠA STOJANOVIĆ PUCAO DO BLOKA 45: Sa dva automobila jurili da ga ubiju!

DETALJI DRAME U BLOKU 45: Napadač se krio na krovu i na 12. spratu!

(FOTO) FILMSKA AKCIJA POLICIJE U SLIKAMA: Ovako je izgledala opsada solitera i hapšenje u Bloku 45

HAPŠENJE U SOLITERU U BLOKU 45: Ovo je Aleksandar S. osumnjičen za pucnjavu

KURIR TV NA LICU MESTA: Pogledajte kako policija hapsi osumnjičenog iz solitera u Bloku 45! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track