MASOVNA TUČA U NOVOM SADU: Pronađen mladić koji je brutalno pretukao 20-godišnjaka
Foto: Printscreen Uživo Sa Novosadskih Ulica

B.T. na intenzivnoj nezi

MASOVNA TUČA U NOVOM SADU: Pronađen mladić koji je brutalno pretukao 20-godišnjaka

Crna Hronika -

NOVI SAD - Inspektori novosadska kriminalističke policije pronašli su osumnjičenog devetnaestogodišnjeg mladića, iz Novog Sada, koji je u tuči između petorice mladića, u noći 10. avgusta, na novosadskom Bulevaru Mihajla Pupina, naneo teške telesne povrede B. T. (20).

Nadležno tužilaštvo kvalifikovalo je ovo delo kao krivično delo teška telesna povreda. Protiv osumnjičenog će biti podneta krivična prijava u redovnom postupku.

-B.T. zadobio je teške telesne povrede. Nakon ukazane lekarske pomoći u Urgentnom centru, pacijent je smešten na odelenje intenzivne nege, pod daljim stalnim lekarskim nadzorom - rečeno nam je u KC Vojvodina.

Kako nezvanično saznajemo, povređeni B. T. je došao do kioska sa brzom hranom, u blizini bioskopa. Kada je stao da naruči, pojavili su se dvojica mladića i počeli odmah da ga udaraju, čime su stigli. On je pao i onu su pobegli.

Tada je B.T. uspeo da mobilnim telefonom pozove dva druga koji je bio blizu mesta gde je dobio batine. Tada su ponovo naleteli na tu dvojicu, koji su tukli B. T. i tuča je nastavljena, sve dok 20-godišnjak nije pao u nesvest.

(S. S. Foto: Uživo sa novosadskih ulica)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track