MIGRANT RASPORIO MLADIĆU STOMAK KOD ŠIDA: Iranac tri puta ubo Srbina pa pobegao

Milorad Adamović (27) povređen u Vašici

MIGRANT RASPORIO MLADIĆU STOMAK KOD ŠIDA: Iranac tri puta ubo Srbina pa pobegao

Crna Hronika -

Policija je vrlo brzo uhapsila napadača a napad se dogodio nekoliko metara od žrtvine kuće

ŠID - Milorad Adamović (27) teško je povređen kad ga je juče, oko četiri sata ujutru, u selu Vašica kod Šida, nožem izbo migrant (35) iz Irana. Povređenom mladiću napadač je zadao tri uboda u predelu stomaka i probio mu dijafragmu, želudac i jetru.Adamovića je do bolnice prevezao slučajni prolaznik, a napadač je ubrzo uhapšen nedaleko od mesta gde se napad dogodio, a pronađen je i nož kojim je povredio žrtvu.Komšija porodice Adamović Ljubomir Drača za Kurir kaže da se napad dogodio nedaleko od kuće u kojoj Milorad živi s roditeljima.

- Bio je u Šidu s društvom, svi su se razišli na raskrsnici i Milorad se vraćao kući, ne znam da li je još neko bio s njim, ali sam oko četiri sata ujutru čuo galamu. Prvo se nekoliko puta čuo urlik muškarca, s prozora sam video migranta kako nešto viče na stranom jeziku i mlati rukama. Jedino što sam razumeo od svega jeste „Come on“ - priča komšija, koji se nakon toga vratio u krevet da spava.On dodaje da nije ni slutio da mu je komšija u tom trenutku izboden nožem jer njega nije video.- Jutros sam čuo da je Milorad od raskrsnice u mestu krenuo kući peške i da je izboden na oko 13 metara od kućnog praga - kaže Drača.Prema njegovim rečima, u Vašici ima dosta migranata.- Tuku se i svađaju se međusobno. Prilično su nezgodni. Možda je taj migrant bio pijan. Jutros sam ga video s policijom, izgledao je uplašeno, čujem da je priznao da je izbo mog komšiju, ali nisam čuo zašto - rekao je sagovornik Kurira.Miloradovi roditelji juče su bili kod sina u bolnici.- Milorad je jedinac i roditelji su se mnogo uplašili - kaže Drača.Adamović je prevezen u Opštu bolnicu u Sremskoj Mitrovici, dežurni hirurg rekao je da je pacijent primljen oko 4.55.Reč je o tri ubodne rane u grudni koš s probojem dijafragme, želuca i jetre. Pacijent je operisan i nalazi se na odeljenju intenzivne nege. Njegovo stanje je stabilno - rekao je hirurg dr Goran Ivić.

Šta ti je sudbinaPREGAZILA GA PRIKOLICA NA ISTI DAN Ljubomir Drača, komšija povređenog mladića, kaže da ovo nije prvi put da Adamović nastrada, te da je pre nekoliko godine jedva spasao živu glavu.- Na isti dan pre nekoliko godina Milorad je umalo nastradao. Vozio je bicikl kad se ispred njega na putu otkačila prikolica i prešla mu preko grudnog koša. Dugo je bio u bolnici, ali se, srećom, oporavio. Verujem da će tako biti i ovog puta - nada se komšija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track