MILAN DABOVIĆ U STRAHU: Droga nije moja, bio sam ucenjen!
Foto: Printscreen

Ne sme da oda kome je nosio kokain

MILAN DABOVIĆ U STRAHU: Droga nije moja, bio sam ucenjen!

Crna Hronika -

Rođeni brat proslavljenih košarkašica Ane i Milice Dabović na saslušanju kratko rekao da je bio primoran da nosi narkotike

BEOGRAD - Milan Dabović (29), rođeni brat košarkašica Ane i Milice Dabović, koji je uhapšen sa 2,37 kilograma kokaina, izjavio je na saslušanju da droga nije njegova i da je bio ucenjen da bude „mula“.

- Bio sam primoran! To je sve što mogu da kažem. Nemam nikakve veze s drogom, nije moja - rekao je, kako Kurir saznaje, Milan Dabović, koji je potom odlučio da se pred zamenikom višeg tužioca brani ćutanjem. Kako je Kurir pisao, srpska policija sumnja da je Dabović, koji se i sam bavi košarkom, u strahu od albanskih narko-bosova s kojima je navodno sarađivao.

Navodno, informacije prikupljene tokom istrage ukazuju da je za njih u „smartu“ švajcarskih registarskih oznaka prenosio kokain izuzetno velike čistoće u trenutku kada ga je policija zaustavila na Brankovom mostu.U grupnoj sobi- Istraga se nastavlja. Zasad niko nije uhapšen, ali policija radi na identifikaciji Dabovićevih saradnika - navodi sagovornik iz istrage.Milan Dabović, podsetimo, odbio je saradnju sa istražnim organima. Osim nekoliko rečenica koje je sam rekao, nije želeo da odgovori ni na jedno pitanje policije i zamenika tužioca. On je u nedelju po podne prebačen u pritvor Okružnog zatvora u Beogradu.

- Daboviću je ovo prvi put da je iza rešetaka, do sada nije bio hapšen i pritvaran. Čim je u marici prebačen u pritvor, pregledao ga je lekar, koji je ustanovi da je zdrav i da ne postoje smetnje da bude primljen u tu ustanovu - kaže naš sagovornik i otkriva da je rođeni brat košarkašica i juče bio u garderobi u kojoj je uhapšen u petak - u šorcu i crnoj majici kratkih rukava.

- Nije imao nikakve zahteve niti se žalio na uslove u kojima je od juče. Obišao ga je advokat i zasad je dobio osnovne lične stvari i pribor za ličnu higijenu - navodi on.

Neverica... Ana i Milica
Neverica... Ana i Milica

Još nema poseteNiko od najbližih članova porodice, nije se juče pojavio na kapiji CZ.- Procedura je takva da porodica tek po odobrenju suda može da ga obiđe u pritvoru, što će neko od njegovih najbližih danas već verovatno i učiniti. Naravno, neće moći svi zajedno da mu dođu u posetu, već neko od članova porodice - objašnjava sagovornik iz pravosuđa.

PorodicaSKLONILI SE OD OČIJU JAVNOSTIRođene sestre Milana Dabovića, košarkaške reprezentativke Ana i Milica, kao ni njihov otac Milan, inače trener ŽKK Vojvodina, ne pojavljuju se u javnosti otkako su njemu stavljene lisice na ruke. Milica je kratko za Kurir rekla da će vreme najbolje da pokaže šta je istina, ali je priznala da je ovo težak period za njih. Na društvenoj mreži Fejsbuk pojedini prijatelji ostavili su poruke podrške uhapšenom Daboviću.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track