ISTRAGA O POKUŠAJU UBISTVA BEKA: Mišković dao iskaz u policiji
Foto: Dado đilas

U svojstvu građanina

ISTRAGA O POKUŠAJU UBISTVA BEKA: Mišković dao iskaz u policiji

Crna Hronika -
Mišković će odgovarati na pitanja u vezi sa zajedničkim poslovima sa Milanom Bekom. Saslušanja traju po tri sata, a onima koji budu saslušavani biće ponuđeno i poligrafsko testiranje, za koje je potreban pristanak
1 / 2 Foto: Dado đilas

BEOGRAD - Vlasnik "Delte“ Miroslav Mišković dao je izjavu u policiji u svojstvu građanina, u sklopu istrage o pokušaju ubistva biznismena Milana Beka.

- Nakon šest javnosti nepoznatih osoba i biznismena Stanka Subotića Caneta, i Miroslav Mišković će dati iskaz u svojstvu građanina. Mišković će odgovarati na pitanja u vezi sa zajedničkim poslovima sa Milanom Bekom, što podrazumeva i da će govoriti o zajedničkoj kupovini “C marketa”

Vlasnik Delta holdinga Miroslav Mišković stigao je u 11 sati u Upravu beogradske policije u Bulevaru despota Stefana (29. novembra) gde je počelo njegovo saslušavanje u svojstvu građanina povodom pokušaja ubistva biznismena Milana Beka.

Podsećajući da je u četvrtak saslušan Stanko Subotić Cane, beogradska štampa navodi da će, u sklopu istrage povodom pokušaja ubistva Beka, pored Miškovića, u svojstvu građanina biti saslušani i drugi biznismeni koji su imali direktne ili indirektne poslovne veze sa Bekom.

Prema pisanju štampe, saslušanja traju po tri sata, a onima koji budu saslušavani biće ponuđeno i poligrafsko testiranje, za koje je potreban njihov pristanak.

Cane: Ništa ne krijem

Stanko Subotić Cane je juče saopštio da se uredno odazvao pozivu nadležnih kako bi odgovorio na sva pitanja pošto “nema šta da skriva”.

“U izjavi sam potvrdio ono što je istina - da nemam nikakve veze sa ovim slučajem i podsetio sam ih da sam protiv Beka podneo nekoliko krivičnih prijava zbog poslovnih problema u vezi sa zloupotrebom oko privatizacije ‘Novosti‘. Žarka mi je želja da se taj spor okonča pred nadležnim sudom. Takođe, iskreno želim da policija što pre okonča istragu i pronađe krivce u slučaju pokušaja atentata, a Beku želim brz i uspešan oporavak”, naveo je Subotić.

(Tanjug/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track