MISTERIJA DUGA 24 GODINE: Pored tela Kneleta pronađena JEZIVA poruka ispisana KRVLJU!
Foto: Printscreen FB

MISTERIJA DUGA 24 GODINE: Pored tela Kneleta pronađena JEZIVA poruka ispisana KRVLJU!

Crna Hronika -

Od njega je sve počelo - Aleksandar Knežević Knele ubijen je kada je imao samo 21 godinu. Telo momka koji je ostao upamćen po imidžu čiji su simboli bili firmirana trenerka, patike, kratka frizura i zlatan lanac oko vrata nađeno je sledećeg dana.

Ležao je na stomaku u hotelskoj sobi 331, a na ogledalu je bila krvlju ispisana poruka "Broj 1".

Bivši funkcioner beogradske policije, iz odeljenja za krvne delikte, navodno je kazao ko je ubio Aleksandra Kneževića Kneleta!

- Bio sam na uviđaju u sobi 331 hotela Hajat kada je Knele ubijen. Ležao je na stomaku, upucan s leđa. Mislimo da su u sobi bile dve osobe, jedna koja je očigledno imala nešto da mu saopšti i stajala je ispred njega, i druga, koja mu je stavila pištolj na potiljak i naterala ga da klekne na kolena. Na ogledalu je bio ispisan broj 1, što je možda bila poruka da je Knele prvi sa spiska za odstrel - objašnjava ovaj policajac.

Neki misle da je ovaj broj označavao Kneleta koji je bio broj 1 u Beogradu, neki kažu da ga je onaj koji ga je ubio bio broj 1 ili da je to postao nakon što ga je ubio. Neki su pričali da ovaj broj znači da je Knele bio prvi na spisku za odstrel, a šta je zapravo istina?

"Možda sve ovo zajedno... Pošto je za ubistvo Kneleta i kasnije za ubistvo njegovog najboljeg druga Darka Stanojevića bio osumnjičen i uhapšen Ćentin zet Miodrag Cvijetinović zvani Miša Tajger, neki veruju da je upravo on napisao ovo na ogledalu i da je tada zapretio Darku (koji je navodno pod pretnjom pištolja zakucao na Kneletova vrata i tada je sa njim u sobu ušao i ubica) "On je bio prvi, ti ćeš biti drugi ako nekome kažeš za ovo.", napisano je na Fejsbuk stranici Legende devedesetih.

NIKAD OBJAVLJENA FOTOGRAFIJA ALEKSANDRA KNEŽEVIĆA KNELETA: Ovo je prva NOVA SLIKA posle 25 godina!

OTKRIVENA TAJNA 90-IH: Priča koja se krije iza upasane trenerke će vas iznenaditi!

VIDIMO SE U ČITULJI - ZLOKOBNO PREDSKAZANJE: Evo kako su ubijeni akteri filma o kriminalu 90-ih

(FOTO) SONJA IZ VIDIMO SE U ČITULJI: Bila je opasna devojka, danas je žena fudbalera i izgleda ovako

(FOTO) OVAJ ČOVEK JE PROSLAVIO GOLUBOVIĆA: Kristijan završio u zatvoru, pogledajte gde je on!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

VESTI KURIR TV 22.02.2014

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track