MISTERIOZNA SMRT: Da li je Marko Radojević iz Lučana ubijen?
Foto: Zoran Šaponjić

Pod velom tajne

MISTERIOZNA SMRT: Da li je Marko Radojević iz Lučana ubijen?

Crna Hronika -
U noći između 5. i 6. juna do Hitne pomoći u Požegi dotrčao je mladić i rekao da se na korak od njih nalazi nepomično telo mladića. Potom je pobegao

Te večeri Marko je otišao u Požegu da se vidi sa društvom. Oko tri sata posle ponoći zazvonio je telefon: rekli su da je Marko pretučen i da je u komi - priča jedan od drugova nastradalog mladića.

Ovako počinje tragična priča o kojoj ovih dana priča cela Srbija.

Policija je na licu mesta identifikovala Marka Radojevića (19), maturanta iz Lučana. U teškom stanju prevezen je na VMA, gde je u petak 19.juna preminuo.

Ceo slučaj obavijen je velom tajne. Porodica i prijatelji ovog mladića rešeni su da saznaju istinu o kobnom događaju.

– Te večeri Marko je otišao u Požegu da se vidi sa društvom. Oko tri sata posle ponoći zazvonio je telefon. Drugovi su me zvali, rekli da je Marko pretučen i da je u komi – priča jedan od drugova nastradalog dečka i dodaje da je tragediji sigurno prethodio neki sukob.

U policijskoj upravi Užice rečeno je da policija intenzivno radi na ovom slučaju i da drugi detalji ne mogu biti saopšteni.

Kako kažu ljudi koji žive u blizini, park iza Doma zdravlja pokriven je kamerama, i šta god da se dogodilo moralo je biti snimljeno.

Očaj i nesreća uselili su se u dom Radojevića. Markovi roditelji i brat pokušavaju da prebrode tragediju, ali je teško umiriti bol i prihvatiti gubitak deteta.

U bolnici su roditeljima rekli da je dečko dobio izliv krvi na mozak, iako je do tada bio potpuno zdrav.

– Telo je bilo na obdukciji pet dana, i rekli su nam da ćemo rezultate saznati tek za mesec dana u Tužilaštvu – kroz suze govori nesrećni otac i dodaje da se ne može smiriti dok ne sazna kako je i zašto njegovo dete preminulo.

Previše je oprečnih tvrdnji i ćutanja. Ne zna se ko je obavestio Hitnu pomoć i posle pobegao. Ne zna se postoje li snimci sigurnosnih kamera, šta je svedok rekao policiji, zašto da na rezultate čekaju mesec dana, i kome koristi ovo ćutanje.

Misterija oko gubitka jednog mladog života još uvek traje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja