MISTERIOZNI STIHOVI NA JELENINOM SPOMENIKU: Uskoro spomen-ploča na nasipu!
Foto: Damir Dervišagić

Pao dogovor da se obeleži mesto ubistva pevačice

MISTERIOZNI STIHOVI NA JELENINOM SPOMENIKU: Uskoro spomen-ploča na nasipu!

Crna Hronika -

Zoran Marjanović kaže za Kurir da će na spomeniku biti isklesani stihovi iz neke Jelenine pesme ili će neko od tekstopisaca napisati nešto novo

Porodica ubijene Jelene Krsmanović Marjanović (33) planira da uskoro podigne spomenik i postavi spomen-ploču na nasipu u naselju Crvenka, u Borči, odnosno na mestu gde je 3. aprila telo pevačice pronađeno.Jelenin suprug Zoran Marjanović (37) za Kurir je rekao da se već video s kamenorescem.

- Bili smo juče da se dogovorimo. Ideja nam je da podignemo nadgrobni spomenik, ali i da postavimo ploču na nasipu. Međutim, za nasip moramo da čekamo i dozvolu od opštine, jer bi jedan određeni deo trebalo da se izbetonira - rekao je Marjanović.KamenorezacOn objašnjava da će na nadgrobnom spomeniku biti isklesani stihovi.- Još uvek nismo odlučili konkretno šta da napišemo. Biće to ili stih iz neke Jecine pesme ili će neko od tekstopisaca da napisati nešto novo. Na ploči na nasipu biće uklesana Jecina slika s datumom rođenja i smrti - kaže suprug ubijene pevačice.Na pitanje da li ima informacije o istrazi, Zoran navodi:- Niko nas ništa ne obaveštava iz policije. Čekam da mi jave, verujem da inspektori rade sve što je u njihovoj moći i ne želim da se mešam u njihov rad - kaže sagovornik Kurira.Podsetimo, Jelena Krsmanović Marjanović ubijena je 2. aprila dok je sa suprugom Zoranom i petogodišnjom ćerkicom bila na nasipu. Nesrećna žena je trčala, dok je Zoran sa ćerkom ostao da devojčica bere cveće na livadi. Nakon nekog vremena Zoran je krenuo ka višem delu nasipa kako bi se susreo sa ženom, ali je nije video. U prvom trenutku, kako je ranije objasnio, pomislio je da joj je pozlilo jer je imala problema sa pritiskom, ali kako je nije našao na nasipu, telefonom je obavestio policiju i svoju rodbinu, a potom i prijatelje. Policija nije prihvatila prijavu nestanka preko telefonom, te je Marjanović morao lično da ode u beogradsku policiju i nestanak pevačice prijavljen je oko 20 sati.KanalTelo ubijene žene pronađeno je dan kasnije oko 13 sati u kanalu u kojem je bilo vode više od pola metra. Na nasipu su pronađeni njen telefon, patika i dukserica, koja je bila nedaleko od tela.Danas je 46. dan od brutalnog ubistva mlade pevačice „Granda“, a policija još uvek nema zvanično osumnjičenu osobu za ovaj stravičan zločin.Policija je ispitala više građana, među kojima i cela porodica Marjanović. Na razgovoru je bila i pevačicina teško obolela majka Zorica, s kojom je Jelena poslednja razgovarala telefonom.

Krsmanovići i MarjanovićiNISMO U SVAĐIVladimir i Zoran Marjanović bili su juče kod Jelenine majke Zorice i na taj način demantovali da su u bilo kakvoj svađi porodice. O postavljanju spomenika obaveštena je i porodica Krsmanović, te će se verovatno dogovarati i o stihu koji bi mogao da se nađe na nadgrobnom spomeniku.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track