MONSTRUM BEZ TRUNKE KAJANJA: Trebalo je sve da ih pobijem!
Foto: Printscreen/Facebook

Najboljem drugu rekao da će napraviti pokolj

MONSTRUM BEZ TRUNKE KAJANJA: Trebalo je sve da ih pobijem!

Crna Hronika -

MUVANJE Ubica se pre masakra zezao sa devojkama, ali je pobesneo kada je bivšu ženu Dijanu video sa Stevanom

ZRENJANIN - Siniša Zlatić u ćeliji Okružnog zatvora u Zrenjaninu ponaša se najnormalnije, kao da nije pre samo tri dana u krvavom piru ubio petoro i ranio 20 ljudi. Nema ni trunke kajanja. - Trebalo je sve da ih poubijam - samo to ponavlja, kaže naš izvor.Posle saslušanja u Višem tužilaštvu prebačen je u pritvor.- Sam je u ćeliji i nema nikakve posebne zahteve niti se ponaša neuobičajeno. Zapravo, zapanjujuće je smiren s obzirom na to koliko je nedužnih porodica zavio u crno. Ponaša se kao da mu je sve ravna crta - kaže izvor Kurira upućen u postupak.

Juče nam se javio i njegov dugogodišnji prijatelj koji se javno odriče Siniše.„Vara me sa Šveđaninom“- Ni ime ne mogu da mu izgovorim, sem da kažem ubica - kaže za naš list Zdravko Trivunović iz Žitišta, koji se više od 15 godina družio, a i kobne noći je bio s višestrukim ubicom Sinišom Zlatićem.- Bili smo prvo na koncertu Van Goga i sve je bilo u redu. Negde na pola koncerta tražio je da idemo. U centru smo se zezali s nekim devojkama pa smo došli u „Makijato“. Naručili smo piće i posle jedno desetak minuta on je odjednom „zakucao“ pesnicom u drveni stub i rekao: „Kurva, istina je što se priča, vara me sa Šveđaninom (ubijenim Jojićem)“ - priča Trivunović.Kako dalje kaže, naglo je ustao i negde otišao, ne rekavši gde.- Zvao sam ga na mobilni da ga pitam gde je. Javio mi se i ja mu kažem: „Hajde, gde si“, a on mi odgovara: „Pobiću ih.“ Ja mu odgovaram: „Aj, ne lupetaj.“ On je još jednom ponovio da će ih pobiti i pitao me jesu li još tu. Rekao sam mu da nemam pojma. Ali on je opet ponovio: „Pobiću ih, i nju i njega.“ Rekao sam mu: „Daj, ne jedi više go. na“ i prekinuo vezu - govori Trivunović.Dodaje da je tada video svog brata od tetke, stao s njim da popriča i rekao mu da je ovaj bolesno ljubomoran, da je video bivšu ženu s društvom i da preti nešto. Posle desetak minuta je začuo rafal.- Mislio sam da je otišao i da se neće više vraćati. Da sam i jednom posumnjao da će ovo uraditi, ja bih od muzike uzeo mikrofon i rekao: bežimo, ljudi, pobiće nas sve budala. On je mogao i mene, jer bio sam na pola metara od Dijaninog stola. On nije gledao koga ubija. Ali da jeste bio živac, jeste, znao je da plane za sekundu. Nisam imao pojma da ima oružje niti je ikad pričao o tome. Ali i brat i otac, kao i on, uvek su bili „živci“, komplet familija. Kako dalje navodi naš sagovornik, čuo je od jednog poznanika da je Siniša prvo virio između grana da vidi da li je Dijana još tu.„Brate, ubij me“- Kad je bio siguran da je tu, otišao je do kola i uzeo automat koji je doneo od kuće. Prvo je pucao na nju, pa na Jojića, a onda redom. Kako se bežalo, naleteo sam na njega, ali tada su mu oduzeli oružje. Prišao sam mu i rekao: „Ti nisi normalan, sada ću da te ubijem.“ A on mi kaže: „Brate, ubij me.“ U tom momentu je naišlo desetak policajaca i on je sam njima rekao: „Ubio sam kurvu i njega.“ Rekao sam policajcima da je Siniša pucao i da ga uhapse - kaže Trivunović.

Čista ljubomoraDIJANA GA NIKAD NIJE PREVARILA!Zdravko je bio na sahrani Dijane Zlatić.- Ona je bila jako, jako dobra osoba. I žena i majka. Nijednu ružnu reč ne mogu da kažem za nju. Štaviše, siguran sam da ga nikad nije prevarila. Niti da je išta imala s Jojićem, pošto je moj brat tog dana s Dijanom popio kafu i, između ostalog, pričali su i o tome. I njemu je Dijana rekla da nema ništa s Jojićem, da su samo drugari. Tako da sam siguran da ga nikad nije prevarila. Bila je žena na mestu - kaže Trivunović.

Poseta u zatvoruIMAM SVAŠTA DA MU KAŽEM U LICEZdravko Trivunović kaže da će obići Sinišu u zatvoru čim mu budu dozvolili posetu.- Reći ću mu sve što mislim, da nije normalan, da je prevario i mene i druge prijatelje, da je ubio toliko ljudi, zavio porodice u crno, da je mogao i njega da ubije i da zaboravi da su se ikad znali.

Zatvoreni u kući četiri danaPORODICA UBICE ŽALI ZA ŽRTVAMA Porodica Zlatić nije izašla iz kuće otkako se desilo monstruozno ubistvo. Ispred porodičnog doma Zlatića dežuraju policijske ekipe.- Niko ih nije video da izlaze, a i gde će? Verovatno su jako uplašeni. Sve roletne na kući su im spuštene - kažu poznanici ove porodice.Članovi porodice ubice na svojim profilima na Fejsbuku postavili su crni flor u znak žalosti za stradalim žrtvama.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track