MONSTRUM IZ NOVOG SADA: Ubio sam bebu da ne bude siroče!

Stravično svedočenje dvostrukog ubice

MONSTRUM IZ NOVOG SADA: Ubio sam bebu da ne bude siroče!

Crna Hronika -

Udarao sam Slavicu rukama i nogama. Trpela je bolove, ali nije plakala, što me je još više razbesnelo. Tada sam uzeo nož i sekao je kako bih video njene suze, rekao u policiji Arpad Sabo

NOVI SAD - Dete sam ubio da ne ostane siroče. Nisam bio siguran da je moje. Otkad ga je rodila, sumnjam u to. Mada, ona je uvek negirala da me je ikad prevarila, ali u mojoj glavi je bilo ludilo.Pogotovu kad popijem, tada mi padne mrak na oči. Onda sam je i napadao. A znao sam da samo mene voli. Ali sada me više neće voleti. Nije mi žao što sam je ubio. A ni dete, neka je s njim, ionako su stalno vijale zajedno - hladnokrvno je rekao u policiji Arpad Sabo nakon što je u nedelju uveče ubio četvoromesečnu ćerku Nikolinu i suprugu Slavicu.Nije se pokajaoKako navodi izvor Kurira, Arpad nijednog trenutka nije pokazao kajanje niti žaljenje, ni prema detetu ni prema supruzi.Kako je dalje rekao u policiji, prvo je mislio da ju je „premlatio“.- Tukao sam je, udarao je rukama i nogama. Ona je trpela bolove, ali nije pokazivala suze, što me je još više iziritiralo. Tada sam uzeo nož i seckao je kako bih video njene suze. Ubadao sam je do besvesti, sve dok joj i grkljan nisam prerezao. Kad sam video šta sam uradio, odlučio sam da to isto uradim bebi koja je spavala u krevecu, kako ni nje ne bi bilo - kaže izvor Kurira, prepričavajući šta je hladnokrvni ubica rekao.

Ćutao kod tužioca

Međutim, u Tužilaštvu je, u isto vreme kad su sahranjivali Slavicu i Nikolinu, zanemeo.- Osumnjičeni se na saslušanju u prisustvu branioca po službenoj dužnosti branio ćutanjem. Nije hteo da odgovara na postavljana pitanja. Određen mu je pritvor do 30 dana - rečeno je Kuriru u Višem tužilaštvu.Inače, da podsetimo, nakon monstruoznog ubistva bebice i žene, Arpad se okupao, presvukao i krenuo preko njiva, kako ga slučajno ne bi video gazda da izlazi na ulicu. Išao je peške sve do Bačke Palanke, gde je kod Dunava čekao da ukrade neki čamac kako bi se prebacio do Hrvatske.- Kad su mu policajci prišli, nije se opirao. Odmah im je priznao da je ubio ženu i dete. Ali to priznanje je izgledalo kao da se hvali nečim, nije bilo kajanja - dodaje naš izvor.
Izgubili ćerku i unuku... Ljiljana i Dušan Đurđić
Izgubili ćerku i unuku... Ljiljana i Dušan Đurđić

Dušan Đurđić, Slavičin otac, kaže da mu života više nema.- Sve smo izgubili. Ne vidim smisao daljeg života. Sahranili smo svaki vid radosti, sreće. Odmah smo uzeli grobno mesto i za mene i suprugu pored ćerke i unukice. Nećemo izdržati ovaj bol. A zbog čega? Zbog jednog, ne mogu ga nazvati ni čovekom, koji nam je uzeo sve što smo imali i za šta smo živeli - kaže za Kurir Đurđić i dodaje:- Kad sam video ćerku i unukicu na stolu, onako iskasapljene, zamaglilo mi se i izveli su me napolje.Đurđić priča i da su Slavica i Arpad najpre živeli kod njih u stanu, a potom otišli u podstanare.- Negirala je da je tuče, nikada se nije žalila da je maltretira, osim da joj je teško, jer on nije vodio računa o detetu i njoj. Ali nikada mi nije rekla da ju je napadao da dete nije njegovo jer ona je samo njega volela i samo s njim bila - kaže Dušan Đurđić.

TUGA DO NEBA NA Novosadskom grobljuSAHRANJENE U ISTOM KOVČEGU!Žrtve monstruma iz Veternika Slavica (24) i njena četvoromesečna beba Nikolina Sabo sahranjene su juče u istom kovčegu na novosadskom Gradskom groblju.Na ispraćaju Slavice i malenog anđela okupili su se, pored rodbine, i mnogobrojni prijatelj i, koji su došli da odaju poslednji pozdrav nevinim žrtvama.Beli sanduk, na kojem s jedne strane piše Nikolina, a s druge Slavica, dva bela pravoslavna krsta i dva sveštenika. Kamen da zaplače od bola i tuge.- Odlazite nevine i čiste, posle strašnih muka. Zajedno ćete naći radost i svetlost božju - rekao je jedan od sveštenika.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track