MRTAV NAJMANJE 5 DANA: Pronađeno telo boksera Desimira Sretenovića
Foto: Nebojša Mandić/Ilustracija

Jeziv prizor

MRTAV NAJMANJE 5 DANA: Pronađeno telo boksera Desimira Sretenovića

Crna Hronika -
Slavni sportista bio je mrtav najmanje pet dana, dok komšije nisu primetile nesnosan smrad na 6.spratu lamele u Gazimestanskoj ulici u centru Kruševca

KRUŠEVAC – Telo bokserske legende Desimira Sretenovića – Tarabaša (68) nađeno je u njegovom stanu gde je živeo sam.

Slavni sportista bio je mrtav najmanje pet dana, dok komšije nisu primetile nesnosan smrad na 6.spratu lamele u Gazimestanskoj ulici u centru Kruševca. Crvi iz tela u raspadanju počeli su da gmižu u susedan stan.

Komšije su alarmirale nadležne. Kada su ušli u Sretenovićev dom imali su šta da vide. Gomile đubreta, godinama sakupljane u kesama i svuda po nameštaju, pretrpani ormani, prljavština, beda u svakoj sobi. Struja – isključena.

Porodica pokojnog boksera kaže da je Tarabaš bio na svoju ruku, ni sa kim nije razgovarao, otuđio se i od rođenog brata Vitomira. Imao je problema sa zdravljem i još u kasnim 30-im otišao je u invalidsku penziju.

- Zvali su me iz SUP-a, došla sam da ga sahranim – kaže ćerka Bojana Sretenović za Večernje novosti.

- Iako sam teško bolesna organizovaću čišćenje stana i sve što je potrebno. Sa ocem nisam razgovarala, poslednji put me je posetio kada sam bila treći razred. Još kao devojčica odselila sam se iz Kruševca.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track