MUŽ UBIO ŽENU BATINAMA Bivši momak: Da sam ga prijavio, Žaklina bi bila živa!
Foto: Neboj

Ispovest mladića zbog kojeg je Stevan Kojić ubio suprugu

MUŽ UBIO ŽENU BATINAMA Bivši momak: Da sam ga prijavio, Žaklina bi bila živa!

Crna Hronika -
Stevan ju je tukao, ali me je ona molila da ne zovem policiju. Sad se kajem, kaže Ivan Grujić, koji se nekad zabavljao za Žaklinom Kojić

JAGODINA - Krivo mi je što Stevana nisam prijavio policiji, Žaklina bi sada bila živa. Molila me je, iako ju je tukao i zlostavljao, da se zakunem da to neću uraditi. Mnogo sam je voleo i hteo sam da se oženim njome - kaže za Kurir Ivan Grujić (32) iz Kočinog sela, bivši momak Žakline Kojić (26), koju je ubio muž Stevan (29) zbog sumnje da ga vara sa Ivanom.Ivan, koji je nedavno sa Žaklinom i Stevanom učestvovao u emisiji „DNK“ na TV Pink, kaže da je Žaklinu upoznao pre nekoliko godina.Sva modra- Tada sam imao drugu devojku, ali Žaklina mi se veoma svidela. Bili smo u vezi mesec dana, ali raskinuli smo jer sam se oženio drugom. Taj brak je trajao nekoliko meseci i odmah nakon toga potražio sam Žaklinu. Od njene koleginice sam saznao da se udala za Stevana posle samo deset dana poznanstva, meni iz inata - govori nam Ivan i dodaje da je svih ovih godina razmišljao samo o njoj.Naš sagovornik kaže da se veoma iznenadio kada ga je pre dve godine nazvala.- Pričala mi je da je muž maltretira, viđao sam je sa strašnim modricama - ispričao je Grujić. On se priseća da su se videli svega nekoliko puta i da joj je tada davao novac kako bi deci mogla da kupi hranu.- Rekla mi je: „Bićeš moj, makar za pedeset godina.“ Ubeđivao sam je da ga ostavi, da odemo u Švajcarsku, prihvatio bih i njenu decu. Nije htela, plašila se Stevana - kaže Ivan i navodi da je pristao da se pojavi u emisiji „DNK“ zbog Žakline, kako bi prekinuo Stevanovo maltretiranje i njegove sumnje ko je otac dece.Nisam spavao s njomIvan kroz suze nastavlja potresnu ispovest:- Kad me je Stevan pozvao da se vidimo, rekao sam mu da nisam spavao sa Žaklinom. Nije mi verovao. Sve što sam ispričao u emisiji je istina - govori nam Ivan.- Nikad sebi neću oprostiti što je ovako ispalo. Mnogo sam je voleo, nisam prestao da je volim ni posle šest godina. Ne znam kako ću dalje - kaže Ivan.

Ljubavna pričaBOLJE DA SAM NJU OŽENIONa dan svadbe s mojom prvom suprugom znao sam da pravim grešku. Razmišljao sam da odem do Žakline i kažem joj da ostavi sve i da pobegnemo. Nikad sebi neću oprostiti što to nisam uradio - govori nam potreseni Ivan, dodajući da mu je Žaklina pred očima već danima.

Ivanova majkaONA VIŠE NIJE LIČILA NA SEBEIvanovi roditelji dodaju da su primetili da se nešto dešava sa sinom.- Mi smo baš voleli Žaklinu, ma prihvatili bismo i da dođe s decom, samo da nam je sin srećan - kaže Ivanova majka Slavica. Ona dodaje da Žaklina nije ni podsećala na devojku koju su oni upoznali.- Šokirala sam se kad sam je videla u emisiji. Modrice su bile uočljive i preko TV ekrana - priča Slavica.

HronologijaBRUTALNO UBIO ŽENUStevan Kojić fizički je i psihički godinama zlostavljao suprugu ŽaklinuKojići su bili učesnici emisije „DNK“ jer je Stevan sumnjao da deca koju ima sa Žaklinom nisu njegova, nego njenog bivšeg momkaIako je dokazano da je Stevan otac, on je nastavio da je maltretiraStevan je pre nekoliko dana brutalno ubio Žaklinu pred njihovom maloletnom decom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track