NADA BODROŽIĆ NIJE DOČEKALA PRAVDU: Živela je da otkrije istinu o smrti ćerke
Foto: Slađana Stojanović

Prijatelji poginule Nade Bodrožić za Kurir

NADA BODROŽIĆ NIJE DOČEKALA PRAVDU: Živela je da otkrije istinu o smrti ćerke

Crna Hronika -

Nada je uvek govorila da neće odustati od života dok se ne bude saznalo kako je i zašto umrla njena ćerka, pričaju naši sagovornici o stradaloj majci Ivane Bodrožić (31), koja je 2014. nađena mrtva u sobi hotela „Hajat“

NOVI SAD - Ne možemo da verujemo da više nema naše Nade. Ono što je sigurno jeste da ona nije nastradala namerno, naprotiv, uvek je govorila da neće odustati od života dok ne sazna istinu o smrti svoje ćerke.

Nažalost, otišla je, ali nikad neće saznati kako je i zašto umrla njena Iva - pričaju za naš list prijatelji stradale Nade Bodrožić (54), majke Ivane Bodrožić (31), koja je 2014. pronađena mrtva u sobi hotela „Hajat“.

Zla sudbina... Ivana i Nada
Zla sudbina... Ivana i Nada

Nada je poginula u nedelju u saobraćajnoj nesreći kod Čeneja.- Neverovatno je da za nepunih pet godina nestane kompletna porodica! Prvo joj je umro suprug Ilija, pa je izgubila ćerku Ivu i sada ona - pričaju nam njeni očajni prijatelji.Kako kažu, Nadina želja je bila da bude kremirana.- Želja će joj biti ispunjena. Biće kremirana u Novom Sadu, gde će biti ispraćaj. A urna će biti položena u grob pored ćerke i supruga u Sirigu - dodaju naši sagovornici.

Poklonila 1.500 evraKorora Joland, predsednica Nacionalnog udruženja roditelja dece obolele od raka (Nurdor), priča za Kurir da su zanemeli kad su čuli da je Nada nastradala.- Nada je ušla u moj život i život Nurdora onog momenta kad joj se desila tragedija. Ona se u Nurdoru pronašla zato što tu, nažalost, roditelji isto gube decu. Nada je kod nas pronašla utehu i ne samo to - poželela je i počela da pomaže, imala je misiju kroz koju bi, u stvari, njena Iva živela. Pomagala je deci oboleloj od raka i zaista je sa srcem ušla u tu priču - kaže Korora.Kako navodi, Nada je 11. decembra 2015, na godišnjicu smrti svoje ćerke, posetila udruženje.- Donela je našoj oboleloj deci 60 paketića i poklonila je Ivinu jelku sa ukrasima, koju je okitila zajedno s decom. Prošle godine umesto paketića donela je kovertu u kojoj je bilo 1.500 evra i to je odmah otišlo za gradnju bolnice u Nišu. Dogovorili smo se da će se ubuduće tog dana kititi Ivina jelka. Ono najmanje što sada možemo da uradimo je da nastavimo da svakog 11. decembra kitimo jelku iako Nade više nema - priča Jolandova.Ivina fondacijaKako kaže, s Nadom se čula pre desetak dana i ona je bila na putu da napravi Fondaciju Ivane Bodrožić.- To je bila njena ideja, da na takav način pomaže Nurdoru i roditeljima obolele dece. Nada je bila duboko nesrećna i kod nas je tražila motiv da nastavi da živi kako bi saznala istinu o svojoj ćerki, jer upravo to ju je jelo iznutra - zaključuje predsednica Nurdora.

Kućni ljubimac putovao s NadomMALTEZER NESTAO POSLE NESREĆES Nadom Bodrožić u kolima je bio i Ivin pas, maltezer Papi, koji je nestao, najverovatnije pobegavši nakon nesreće. Nada se od njega nije odvajala jer je znala koliko ga je Iva volela i uvek ga je vodila sa sobom, a pogotovo kad je išla na groblje.

Celu noć u olupiniDA SU JE ODMAH NAŠLI, MOŽDA BI BILA ŽIVANesreća se dogodila u nedelju uveče, a auto u kojem je bilo telo nastradale Nade nađeno je u ponedeljak ujutru. Nada, koja je bila za volanom „pežoa 307“, sletela je s kolovoza u kanal pored puta. Nema nikakvih indicija da je u nesreći učestvovalo drugo vozilo. Na Nadinom autu su se aktivirala sva četiri erbega.- Ćerka našeg prijatelja krenula je u ponedeljak ujutru na posao i videla je kola u jarku. Zvala je oca da dođe. On je našao dokumenta pored kola. Čovek je zanemeo kad je video Nadinu ličnu kartu, jer je poznavao i nju i njenog pokojnog supruga. Da je Nada na vreme nađena, možda bi, jadna, sada bila živa - kaže Nadina prijateljica.

PropofolSUDI SE TEHNIČARU SA VMA- Ivana Bodrožić nađena je mrtva 11. decembra 2014. u sobi hotela „Hajat“- U sobi je nađeno pet bočica anestetika „propofol“, od kojih su dve bile prazne- Nada Bodrožić pratila je suđenja tehničaru sa VMA Ljubiši Pavloviću, koji je optužen da je njenoj ćerki prodao „propofol“- Na poslednjem suđenju u januaru Nada je svedočila o ćerkinoj smrti i mobilnom u kom su nađene poruke između Ivane i tehničara

Slađana Stojanović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track