NAJVEĆI FAN JELENE MARJANOVIĆ: Otkrivamo ko je mladić uhapšen na groblju
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

NAJVEĆI FAN JELENE MARJANOVIĆ: Otkrivamo ko je mladić uhapšen na groblju

Crna Hronika -

BEOGRAD - Nikola M. (31) priveden je posle pomena brutalno ubijenoj pevačici Jeleni Marjanović na groblju Zbeg. Pažnju je privukao svojim prisustvom, jer ga niko od porodice i prijatelja pevačice nije poznavao, pa su pozvali inspektore.

Policajci su sačekali da se završi pomen, a kad je misteriozni muškarac izašao i uputio se ka Zrenjaninskom putu, oni su ga priveli. Nije pružao otpor, već je mirno seo u kola.

Nikola Marijoković živi u centru Beograda, a nekoliko godina proveo je u Domu za nezbrinutu decu. Kako saznajemo, on je dugodišnji pratilac i fan poznatih srpskih pevača.

Foto: Aleksandar Jovanović
Foto: Aleksandar Jovanović

- Prati ih na gostovanjima, ide na njihove koncerte. Slika se s njima i traži im autograme. Tako je izgleda bilo i s Jelenom Marjanović. Tvrdim da on nema nikakve veze sa ovim zločinom, verovatno se bio vezao za Jelenu. Inače, Nikola povremeno radi fizičke poslove ili je angažovan kao prodavac u marketima - kaže za Kurir jedan od njegovih poznanika.

Zoran Marjanović je rekao da ovog muškarca prvi put vidi.

- On sigurno nije bio Jecin prijatelj. Znali smo se toliko dugo da bih njega morao da znam. Ne znam ko je taj muškarac. Očekujem da policija odradi svoj posao - rekao je Jelenin muž.

Ne znate šta ste izgubili- Rekao nam je: „Trebaće vam mnogo snage da izdržite ovu bol. Ne znate šta ste izgubili.“ Stajao mi je iza leđa, uhvatio za ramena i rekao mi kako je za Zoricu ostavio kesu na Jecinom grobu. U prvom trenutku sam se uplašila jer ne poznajem čoveka, kasnije sam shvatila da je zvao telefonom ranije i raspitivao se kad ćemo na groblje - rekla nam je Jelenina tetka.

Zvao Jeleninu majku

"On me je zvao već dva puta na fiksni telefon, ali ja nisam pričala sa njim. Moja sestra je, ali mnogo je čudan", rekla je Zorica Krsmanović.

Majka i suprug odali pomen
Majka i suprug odali pomen

Po izlasku sa groblja kratko je prokomentarisao Jeleninoj majci:

"Teta Zorice, čujemo se", na šta ga je Zorica Krsmanović začuđeno pogledala. Potom se okrenuo ka novinarima i rekao: "Takvu osobu izgubiti, to je strašno..."

DRAMA NA POMENU VOLEO SAM JELENU: Ne mogu da oprostim Zoranu jer nije znao da je sačuva!

MISTERIOZNI MLADIĆ SA POMENA JELENI MARJANOVIĆ: Nikola (31) priveden na groblju posle ovog poziva

SASLUŠAN PA PUŠTEN: Sumnjivi mladić nema veze sa ubistvom Jelene Marjanović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track