POGLEDAJTE HAPŠENJE: Bivši policajac (26) pljačkao po Vrbasu! (VIDEO)
Foto: Facebook

Akcija policije u Novom Sadu

POGLEDAJTE HAPŠENJE: Bivši policajac (26) pljačkao po Vrbasu! (VIDEO)

Crna Hronika -
Oni su vrebali i čekali priliku kada je radnica ostala sama i upali unutra, otevši joj pare koje su zatekli u kasi, oko 20.000 dinara, navodi naš izvor

VRBAS – Bivši policajac Slobodan Aleksijević (26) iz Srbobrana i Marko M. (19) iz Vrbasa, uhapšeni su u sredu veče zbog pljačke prodavnice.

- Njih dvojica su oko 20 časova, maskirani fantomkama i naoražani pištoljima, upali u supermarket u ulici Milivoja Čobanskog u Vrbasu. Oni su vrebali i čekali priliku kada je radnica ostala sama i upali unutra, otevši joj pare koje su zatekli u kasi, oko 20.000 dinara – kaže izvor Kurira.

Nepunih pet minuta kasnije, na izlasku iz Vrbasa u pravcu Bačkog Dobrog Polja, inspektori novosadske kriminalističke policije blokirali su put. Međutim, uprkos blokadi dvojica razbojnika koji su se kretali u automobili „BMV“, pokušali su bekstvo, sleteli u jarak i pokušali da pobegnu u njive. Međutim efikasnom akcijom inspektora oni su lišeni slobode.

Aleksijević je inače bivši pripadnik MUP-a Srbije, radio je do skoro u Policijskoj stanici Srbobran. Kako nezvanično saznajemo, nedavno je išao toliko daleko, da je razoružao patrolu policije, svoje bivše kolege, koji su došli u njegovoj kući da interveniše zbog nasilja u porodici.

- Prilikom hapšenja kod njega je pronađen pištolj u ilegalnom posedu, a ovo je rezultat višenedeljnog operativnog rada. Do sada je rasvetljena serija razbojništva, između ostalih i razbojništva tri puta na istoj benzinskoj pumpi u Sirigu, koju je izvršio bivši policajac, a jednom prilikom kada je upadao maskiran na benzinsku pumpu ispalio hitac, koji na sreću nikoga nije povredio - dodaje naš izvor. Njima je određeno policijsko zadržavanje, a nakon toga biće privedeni tužilaštvu u Somboru.

(S. S.)

http://www.youtube.com/watch?v=50u2NNjPp_o

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track