NAORUŽAN I OPASAN: Policija i dalje traži osumnjičenog za ubistvo i trostruko ranjavanje
Foto: Dragana Udovičić/Ilustracija

Krvavi pir kod Kikinde

NAORUŽAN I OPASAN: Policija i dalje traži osumnjičenog za ubistvo i trostruko ranjavanje

Crna Hronika -
BEOGRAD - Jedna osoba je ubijena, a troje ranjeno u Molu kod Ade, rečeno je u Policijskoj upravi Kikinda.

10.40- Bane Jovanović (49), koji je sinoć ubio meštanina u Molu kod Ade i ranio troje ljudi, naknadno je u Bečeju ranio svoju bivšu nevenčanu suprugu i gazdu kuće u kojoj je ona živela kao podstanar. Petrovićeva supruga i druga osoba koja je ranjena, zadobile su teške telesne povrede, ali im životi nisu ugroženi. Motiv ubistva mogla bi da bude ljubomora, jer, prema nezvaničnim informacijama, Bane Jovanović sa suprugom nije živeo poslednjih mesec dana. Žena je za to vreme boravila u Bečeju, gde je iznajmila stan. Njen stanodavac je sinoć ranjen, ali nije životno ugrožen.

Policija traga za počiniocem, koji je, nakon ubistva u Molu, ranio i dve osobe u Bečeju.

Bane Jovanović (49), iz Mola kod Ade, ubio je Matiju Petrovića i ranio još tri osobe u tom mestu, preneli su beogradski mediji! Zasad nema informacija koje bi ukazale na motive ovog zločina. Pucnjava se dogodila pod zasad nerazjašnjenim okolnostima, a policija intezivno radi na njegovom pronalaženju.

Nakon krvavog pira, ubica je navodno otišao u Bečej, gde je pokušao da usmrti još dve osobe. Jovanović je potom pobegao u Pančevo i policija traga za njim.

Policija ima naređenje da bude oprezna, jer je osumnjičeni naoružan i opasan, preneo je TV Pink.

(Tanjug/Pink)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track