NAPAD NA VRAČARU: Izboden i opljačkan advokat Marko Kastratović
Foto: Printscreen

Nije prepoznao napadače

NAPAD NA VRAČARU: Izboden i opljačkan advokat Marko Kastratović

Crna Hronika -
Napad na Marka Kastratovića dogodio se na Vračaru, ispred zgrade u kojoj živi. Njemu su prišla trojica mladića, nožem ga povredili po licu i telu, oteli mu torbicu i pobegli

BEOGRAD - Beogradski advokat Marko Kastratović (42) izboden je i opljačkan preksinoć oko ponoći u haustoru zgrade u Kursulinoj ulici broj 14 na Vračaru. Njega su u zgradi u kojoj mu se nalazi kancelarija napala trojica nepoznatih napadača i nožem ga ubola u butnu kost i po licu.- U kancelariji sam proveo desetak minuta i kad sam izlazio iz stana, primetio sam slomljeno staklo u mračnom delu haustora. Otključao sam vrata i krenuo kad mi je prišao čovek i prislonio mi nož na obraz - priča Kastratović.

Foto: Facebook printscreen
Foto: Facebook printscreen

On navodi da je pokušao da se odbrani, pa je uhvatio nož.- Napadač me je posekao po obrazu i ruci, strgao torbu sa ramena, pa sam počeo da se otimam. Tad me je ubo u butinu. Primetio sam da u haustoru stoji još jedan čovek, kao i da im treći čuva stražu. Počeli su da beže, pojurio sam ih, ali sam osetio bol u nozi - rekao je advokat.On ističe da veruje da je reč o „čistoj pljački“.- Ja sam četvrta generacija advokata, nemam problem ni s jednim klijentom, ni sa kim nisam u zavadi - kaže Kastratović, koji je prilikom napada zadobio frakturu šake, posekotinu na obrazu i ubod u butinu.(J. I. - J. R.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track