NAPISALA STATUS PA SKOČILA S MOSTA: Ostavila stvari, pa skočila u Savu!
Foto: Printscreen Facebook

HOROR: Rečna policija spasla devojku

NAPISALA STATUS PA SKOČILA S MOSTA: Ostavila stvari, pa skočila u Savu!

Crna Hronika -

Prolaznici na Brankovom mostu primetili A. D. (19) kako odlaže lične stvari na trotoar, a potom preskače ogradu i baca se u reku

BEOGRAD - Devojka A. D. (19) iz Beograda pokušala je da izvrši samoubistvo skokom s Brankovog mosta u Beogradu, naočigled šokiranih prolaznika, koji su odmah pozvali pomoć.Kako saznajemo, incident se dogodio u subotu oko 22.30 sati, a šokantan prizor jedan očevidac je zabeležio telefonom, a potom objavio na društvenim mrežama. Na snimku se vidi nesrećna devojka kako najpre s nekim razgovara telefonom, a potom stvari odlaže na trotoar, preskače ogradu i baca se u Savu. Zahvaljujući brzoj intervenciji policije, ona je izvučena iz vode i prebačena u bolnicu.

Jeziv snimak... Pokušaj samoubistva završio na Instagramu
Jeziv snimak... Pokušaj samoubistva završio na Instagramu

Kako saznajemo, nesrećna A. D., koja je rodom iz Bezdana, pre pokušaja samoubistva ostavila je poruku na svom Fejsbuk profilu.- Tata, izvini. Izvinite svi. Ja ne mogu više. Ubija me ova depresija. Tata, znaj da te volim mnogo, najviše na svetu. Vanja, mrzim te. Arsenije, volim te mnogo i čekaću te gore. Ne mogu više da se borim s ovim. Volim vas previše da bih vam bila teret. Kume, dolazim i naći ću te i više mi nećeš bežati. Zbogom svima. Hvala vam što ste bili uz mene. Izvinite svi. Čekaću vas gore. Biću vaš anđeo čuvar... Volim vas sve... - napisala je devetnaestogodišnjakinja na svom profilu.Inače, kad je devojka skočila, telefon je ostao uključen, kao i otvorena veza, a zasad se ne zna sa kim je devojka razgovarala pre skoka.N. G.

KURIR TV VESTI UŽIVO: Kojeg Crnogorca su Rusi vratili sa aerodroma iz Moskve u Tivat?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track