NARKO ESTRADA U PANICI: Kod Đošinog dilera nađen spisak pevača koji se drogiraju!

Spisak svih narkomana na estradi

NARKO ESTRADA U PANICI: Kod Đošinog dilera nađen spisak pevača koji se drogiraju!

Crna Hronika -

Kod jednog od dvojice dilera pronađen poduži spisak poznatih sa estrade koji su naručivali po gram- dva kokaina, ima i onih koji su tražili od 50 do 70 grama

Policija zaplenila spisak „dužnika“ vodećeg dilera iz domaćih džet-set krugova, a među estradnjacima je zavladala neviđena panika.Otkriće da su glumac i voditelj Bogoljub Mitić zvani Ðoša i pop ikona Bebi Dol upleteni u vodeći narko-lanac na estradi uzbunilo je mnoge poznate ličnosti. Gotovo čitava estrada mesecima živi u paranoji zbog opasnosti da bi uhapšeni diler mogao da otkrije policiji kome je sve prodavao drogu i u kojim količinama. Naš sagovornik upoznat sa čitavim slučajem otkriva da su se podjednako uplašili oni koji su narkotike kupovali za ličnu upotrebu, ali i oni koji su preko uhapšenog nabavljali veće količine droge, najpre kokaina, da bi ga dalje distribuirali kolegama estradi.- Posle hapšenja dvojice dilera koji su mesecima bili na policijskim merama, a u čijim presretnutim razgovorima su identifikovani Mitić i Bebi Dol, pojedini estradnjaci su u strahu da se ne sazna da su im oni bili redovne mušterije. Naime, kod jednog od njih pronađen je poduži spisak ljudi iz srpskog šou-biznisa, među kojima ima i vodećih imena sa naše estrade. A količine su različite, od jednog do dva grama za ličnu upotrebu do 50-70 grama za dalju prodaju - kaže naš izvor iz istrage.Policiji, kako saznajemo, nisu zanimljivi ni Ðoša, ni Bebi Dol.- Ðoša nije uhapšen, niti se protiv njega vodio bilo kakav postupak. A razlog je navodno taj što je Ðoša za njih sitna riba. Naime, oni nisu hteli da ga uhapse po svaku cenu, već da bi preko njega i Bebi Dol došli do glavnih među dilerima, koji prodaju mnogo veće količine droge - kaže naš izvor blizak istrazi.Vesna Vukelić Vendi odgovorila je na optužbe koleginice Bebi Dol da koristi narkotike. Naime, Bebi Dol je izjavila da i Vendi zovu Bebi Dol, te da su verovatno njih dve pomešali u policiji.- Bebi je neviđeni ološ i moralni degenerik. Prvi put čujem da mene zovu Bebi Dol. Ona je jedan tapacirani kostur koji je truo iznutra. Baš kao što izgleda, takva joj je i duša. Ne treba čovek da bude mnogo inteligentan da vidi da ona konzumira narkotike, ona je bila drogirana i kada je pričala to za novine. To je poslednji model božje nakaze, ona je lukavo i zlo stvorenje - rekla je Vendi.

TopalkoJa sam najčistijiVerujete da ja ništa ne znam o tome. Ja sam ti najčistiji čovek u životu što postoji. Sve što koristim je domaća rakija i cigarete, i to ne uvlačim. U moje vreme se nije drogiralo, već se samo lizao selotejp, i to sa one glatke strane.Ljuba AličićNek crknu zbog drogeUopšte me ne interesuju oni koji to koriste, ja se ne petljam. Pa šta i ako sam čuo da se to masovno koristi na estradi, šta vam znači da vam kažem? Mogu samo da dodam da svako ko to koristi neka crkne, pa makar bio to moj kolega!Maja NikolićNe sudim ljudimaNe koristim drogu, niti me zanima da li je neko koristi. Ðošu mnogo volim i njegova je stvar šta će raditi sa svojim životom. Ja nisam neko ko ima pravo da sudi ljudima, a ponajmanje onima koje poznajem i koji su mi dragi.Dado GlišićMnogo sam propatioMoj je stav da je definitivno najveće zlo koje može da zadesi planetu. Mislim da je dosta prisutna u društvu. To je stvar sistema, većih sila, kosmosa. Nama je samo nametnuta, mi smo taoci tog ludila.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track