NARKO-POLJUBAC: Jezikom isporučio drogu!
Foto: Shutterstock

Hapšenje dilera u Kuršumliji

NARKO-POLJUBAC: Jezikom isporučio drogu!

Crna Hronika -

G. S. (44) ljubio se s M. Đ. na ulici i u trenutku kad je stavio kesicu s heroinom u njena usta, policija ih je oboje privela

KURŠUMLIJA - G. M. (44) iz sela Toponica kod Prokuplja uhapšen je prilikom primopredaje heroina poljupcem! Kako saznajemo, narko-diler se ljubio sa jednom ženom u parku u Kuršumliji, i u trenutku kad je stavio kesicu s drogom u njena usta, on je priveden.G. M. je trebalo da se po ranijem dogovoru sastane s M. Đ. iz Kuršumlije, kako bi joj predao paketić sa heroinom.

Romantika u parku

- Našli su se usred podneva u Kuršumliji. Kako bi sve izgledalo kao romantičan sastanak u parku, pošto su prišli jedno drugom, počeli su da se ljube. Tom prilikom G. M., koji je u ustima već držao kesicu heroina, preneo ju je u usta M. Đ. U tom trenutku je prišla policijska patrola i uhapsila ih. Par je bio zatečen kad je policija izvela munjevitu akciju - kaže dobro obavešteni izvor Kurira.U ustima ove žene pronađena je kesica sa 1,6 grama heroina.Poznat policiji- Osumnjičeni je odranije poznat istražnim organima i zbog drugih krivičnih dela. Ovog puta on je dobio krivičnu prijavu za neovlašćenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga, dok je žena osumnjičena za nedozvoljeno držanje opojnih droga - rekao je naš sagovornik.Kako saznajemo, privedena žena je udata.- Bilo joj je veoma neprijatno kad su je uhvatili na delu. Ispričala je da ima supruga i porodicu - kaže izvor Kurira.G. M. je određen pritvor do 30 dana zbog sumnje da je trgovao drogom.

Kako se sve prenosiDROGU KRIJU U TELESNIM ŠUPLJINAMANarko-dileri se dovijaju na razne načine da svoju robu dostave kupcu.- Poslednjih godina primopredaja narkotika se najčešće vrši tako što diler dođe na adresu kupca i ostavi mu paketić u poštanskom sandučetu. Marihuana se neretko krije u paklicama cigareta, a postoje i slučajevi kad dileri sakriju narkotike u telesne šupljine i donji veš kako bi je neprimetno preneli preko granice ili je uneli u neki objekat - kaže naš sagovornik upućen u tematiku.

Biljana Roganović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track