NASTAVLJA SE HOROR U VALJEVU: Navijač pretukao majku ubice iz Zipe!
Foto: SSS

NASTAVLJA SE HOROR U VALJEVU: Navijač pretukao majku ubice iz Zipe!

Crna Hronika -

Valjevska policija uhapsila je I. M. (24) iz Valjeva zbog sumnje da pretukao majku mladića, koji se sumnjiči za ubistvo člana navijačke grupe “Delije“ Damnjana Dragojlovića (26) u kafiću "Zipa".

Kako saznajemo, uhapšeni I. M. je pripadnik “Delija“ i sumnjiči se da je pola sata posle ubistva njegovog druga Damnjana napao Natašu J., majku Sretena Nikolića (22), koji se sumnjiči za njegovo ubistvo.

On se tereti za krivično delo nasiliničko ponašanje, jer je Nataši J. naneo lake telesne povrede, a konstatovani su joj brojni krvni podlivi po telu.

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Nakon hapšenja I. M. je priveden tužiocu na saslušanje, a kako saznajemo, ispred zgrade Tužilaštva u Valjevu se okupilo oko 10-ak mladića, članova navijačke grupe "Delije".

Protiv uhapšenog je ranije podneto više prijava zbog nasilničkog ponašanja i nanošenja teških telesnih povreda, a između ostalog pre dve godine je učestvovao u napadu na “Žene u crnom“, tokom njihovog obeležavanja godišnjice zločina u Srebrenici.

Foto: Privatna arhiva
Foto: Privatna arhiva

Damnjan Dragojlović, član navijačke grupe "Delije" i radnik obezbeđenja ubijen je u noći između subote i nedelje. U njega je tri metka ispalio Sreten Nikolić u kafiću “Zipa“, koji je tom prilikom ranio još tri osobe.

Kako je potvrđeno u tužilaštvu, protiv obojice mladića je ranije podneto na desetine krivičnih i prekršajnih prijava, uglavnom zbog nasilničkog ponašanja i tuče.

(EPK/Telegraf)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track