NASTAVLJENO SUĐENJE ZA UBISTVO JAROSLAVE DUGOŠIJE DOBRENOV: Nožem joj prerezla glavnu vratnu aortu!
Foto: S.S.

Na prvom ročištu priznala zločin

NASTAVLJENO SUĐENJE ZA UBISTVO JAROSLAVE DUGOŠIJE DOBRENOV: Nožem joj prerezla glavnu vratnu aortu!

Crna Hronika -

NOVI SAD - Od 20 uboda pokojna je zadobila smrtonosni ubod nožem u vrat, gde joj je presečena glavna arteljija,
kao i tri uboda nožem u grudni koš. Ostalih 16 uboda su po telu, neki su naneti nožem, a neki grličem od staklene
flaše i panjem - rekao je dr Igor Veseinović, stalni sudski veštak.

Ovo je bilo na nastavljenom suđenju svirepoj ubici Biljani Jeftić (50) iz iz Stejanovaca kod Rume, , kojaje brutalno ubila penzionisanu novinarku Jaroslavu Dugošije Dobrenov (77) iz Novog Sada.

Monstrouzna ubica Jeftić ubistvo je priznala na prvom ročištu, pravdajući da joj navodno nije jasno zašto je ubila, asa takvim ubistvom uspela je čak I veoma iskusne inspektore da zbuni, koji su u početku bili ubeđeni da je takonešto uradio muškarac, da jedna žena nije mogla na takav način da izvrši ubistvo.

Ubica je žrtvu ubila u njenoj kući, nožem je ubadajući do smrti.

- Kad je Jaroslava došla, rekla sam joj da moram hitno do kupatila. Kad sam izlazila, ugledala sam punu flašu viskija.Nešto mi je tog trenutka kvrcnulo, uzela sam flašu i s leđa je udarila nekoliko puta po glavi. Ona je pala. Nastavilasam da je udaram svom snagom. Kad sam bila sigurna da je mrtva, pošto je krvi bilo svugde po men, otišla sam ukupatilo, oprala se, a onda uzela njen novčanik i telefon. Zaključala sam vrata i ključ bacila u kontejner. - rekla jehladnokrvna Biljana Jeftić.

Monstrumka je uhapšena u iznamljenom stanu u novosadskom naselju Podbara, gde je pokušala da se sakrije i gdese sakrivala, s obzirom da je za njom ranije raspisana centralna poternica Osnovnog suda iz Sremske Mitrovice,zbog imovinskih krivičnih dela.

S obzirom da suod strane branioca okrivljene advokata Gorana Ilića predložena dodatna veštačenja, sledeće ročištebiće naknadno zakazano, a najverovatnijeće biti pred novim sudskim većem, jer sudija Miroljub Novičević odlazi nanovu susku funkciju u sledećoj godini.

S. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track