NEKA ME MARIJA STRELJA AKO JE SAŠA UBICA: Cvetanović se kune da su Pitbulu smestili ubistvo Bojovića
Foto: Privatna Arhiva

Kune se

NEKA ME MARIJA STRELJA AKO JE SAŠA UBICA: Cvetanović se kune da su Pitbulu smestili ubistvo Bojovića

Crna Hronika -

BEOGRAD - Jugoslav Cvetanović, mlađi brat Saše Cvetanovića zvanog Pitbul i Gladijator (36), optuženog da je 29. aprila 2013. u centru Beograda ubio Nikolu Bojovića (39), rođenog brata Luke Bojovića (39), izjavio je juče da se plaši osvete nakon apela njegovog brata da ga hitno saslušaju kao svedoka dok je još živ!

Cvetanović se juče zakleo da njegov brat nema veze sa ubistvom Nikole Bojovića i poručio njegovoj sestri Mariji da ga strelja ako je to istina.

- Ako je tačno da je moj brat ubio Nikolu, pristajem da njegova sestra u mene lično ispali 45 metaka, a ne 15, koliko je ispaljeno u njenog brata! - poručio je juče brat Saše Cvetanovića sestri Luke i Nikole Bojovića.Pitbul u panici nakon likvidacija

Foto: Zorana Jevtić
Foto: Zorana Jevtić

Saša Cvetanović je prekjuče u Specijalnom sudu preklinjao sudiju da što pre sasluša njegovog mlađeg brat, za koga je naveo da mu je iskaz uzet na prevaru.

- Molim vas da pozovete mog brata da svedoči dok je još živ. Hoću da kažem, kako se stvari dešavaju, ubijaju se advokati i ostali, pozovite ga što pre da sve objasni. Njemu je iskaz na osnovu kojeg je napisano pola optužnice uzet na prevaru - obratio se sudskom veću Cvetanović. Jugoslav kaže da je njegov brat mislio na ubijenog advokata Vladimira Zreleca (50), koji je ranjen u pucnjavi na Vračaru početkom decembra 2015. godine.

Cvetanović tvrdi da njegov brat nema veza sa ubistvom Nikole Bojovića jer je u to vreme bio u Crnoj Gori, odakle mu je i čestitao rođendan.

Foto: Zorana Jevtić
Foto: Zorana Jevtić

- Smatram da je moj brat nasumično izabran, a da su kamere koje su mog brata tog dana snimile u ulici Carice Milice nameštene. Saša je Slobodana Šaranovića video samo dva puta u životu i nikakav sukob nije imao sa njim. Njemu su dokazi podmetnuti i svi svedoci namešteni - ističe Jugoslav Cvetanović, koga smo našli u Nišu.Jugoslav naglašava da sada nema policijsku pratnju, koju je imao kada je uhapšen njegov brat, i naglašava da su svi u porodici sada postali meta.

- Oduzeli su mi policijsku pratnju zbog nekog incidenta, a ja je sada i ne želim. Koliko sam ugrožen govori i to da su ranije slikali moju zgradu u Vranju i objavili da je u njoj eksploziv. Pa kako onda da ne brinem za svoju bezbednost?! - dodaje on.

Foto: Zorana Jevtić
Foto: Zorana Jevtić

Cvetanovićev brat naglašava da zbog procesa koji je, kako ističe, namešten njegovom bratu nije hteo da svedoči u Specijalnom sudu, kao i zbog toga što nisu snimali njegovo saslušanje.

Radnik kod Mićunovića

Jugoslav navodi da je neko vreme radio i kod Brana Mićunovića u njegovom kazinu u Crnoj Gori.

- To je bilo od od 2007. do 2009. godine - dodaje on.

- Evo, neka me sada pozovu i sve ću im reći pod uslovom sada sve bude po zakonu - poručuje Jugoslav.

On se požalio i da bratu nije mogao skoro da preda paket u Centralnom zatvoru u Beogradu.

- Nisu mi dali, ne znam zašto. A teško živim. Jedva sam skupio nešto para i stvari da mu odnesem u zatvor. Odrasli smo u siromašnoj porodici, a kada je moj brat imao devet godina, izašao je iz Doma za nezbrinutu decu. Moja majku je otac nasilnik izbo čak 72 puta nožem i to je preživela. Umrla je od karcinoma dojke 2014. godine - navodi Jugoslav i otkriva da su njegovu porodicu pomagali razni političari, među kojima je bilo i zvučnih imena iz DOS-a.

(D.Ćuruvija/Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track