NEMA JOJ LEKA: Majku ubijene pevačice poslali kući iz bolnice
Foto: Privatna Arhiva

Zorica Krsmanović juče vraćena sa VMA u Borču

NEMA JOJ LEKA: Majku ubijene pevačice poslali kući iz bolnice

Crna Hronika -

Lekari posle više od tri nedelje otpustili majku Jelene Krsmanović Marjanović jer ne mogu da joj pomognu

BEOGRAD - Zorica Krsmanović puštena je juče ujutru iz Vojnomedicinske akademije i prebačena u svoju kuću u Borči, otkriva Kurir. Majka ubijene pevačice Jelene Marjanović nalazi se u teškom stanju i lekari su odlučili da je puste kući jer više ne postoji način da joj pomognu.Krsmanovićevu je iz bolnice juče pre podne izvela sestra Ljubica.

Ne može da govori- Zorica je u teškom stanju, ne može uopšte da govori, teško se kreće. Lekari su nakon višenedeljne borbe odlučili da je puste kući. Bila je neko vreme i na intenzivnoj nezi - priča naš izvor blizak porodici Krsmanović. Zorica je najpre bila u Gradskoj bolnici, a potom je zbog pogoršanja zdravstvenog stanja prebačena na VMA.Kad je Zorica stigla u kuću u Borči, dočekala ju je druga sestra Slavica, te su je ona i Ljubica smestile u sobu.- Samo leži i ćuti, ne otvara oči. Rođaci koji brinu o njoj su očajni, ne znaju šta da urade da joj barem malo olakšaju muke - rekao je naš sagovornik.Podsetimo, Zorica Krsmanović već dugo se bori s opakom bolešću, a neposredno pre ćerkinog ubistva završila je poslednji ciklus hemoterapije.- Zoričini rođaci misle da ju je dotuklo postavljanje ćerkinog spomenika. Otkako je na Jelenin rođendan 29. avgusta otkriven spomenik, stanje joj se naglo pogoršalo. Uspela je da prozbori da joj je i u ovakvom stanju najveća želja da joj se saopšti ime ćerkinog ubice - dodao je naš izvor.

Samo da sazna ime ubiceKurir je prošlog vikenda slikao Zorana Marjanovića, koji je pevačicinu majku posetio u bolnici. On je s kumovima i Zoričinim sestrama došao na VMA, ali očito da njihove posete i podrška koju su davali Krsmanovićevoj nisu pomogli.- Tokom poslednjeg susreta sa Zoranom ona se osmehivala i držala ga za ruku. Zet ju je snažno grlio i klečao pored njenog kreveta - naveo je naš izvor.Zorica Krsmanović je u poslednjem razgovoru za Kurir otvorila dušu i rekla da trpi strašne bolove.- Bolovi su toliko jaki da nisam više mogla da sedim ni da ležim. Samo da mi kažu ko je ubica i da mogu u miru da idem s ovog sveta. Ne interesuje me nikakvo suđenje, jer ga, sigurna sam, ne mogu dočekati - preklinjala je Zorica.Podsetimo, Jelena Krsmanović Marjanović brutalno je ubijena 2. aprila dok je trčala na nasipu u prigradskom naselju Crvenka. Njeno telo otkriveno je posle 20 sati u kanalu pokraj nasipa. Obdukcija je utvrdila da je zvezda „Granda“ ubijena sa nekoliko udaraca tupim predmetom u glavu. Oružje kojim je pevačica ubijena još nije pronađeno.

DemantujeRADA TVRDI DA NIJE UHAPŠENARada Matić, maserka iz Beča, koja je Marjanoviće optužula za Jelenino ubistvo, juče je preko društvenih mreža demantovala da je uhapšena.Televizija Hepi javila je da je Rada, navodno, pre četiri dana uhapšena u Beču. U Radinom društvu našla su se i četvorica muškaraca, a kod njih je pronađena manja količina droge. Prema informaciji s televizije Hepi, pritvor je određen i Radinim kompanjonima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track