NESREĆA U VRANJU: Lančani sudar parkiranih kola, pešak teško povređen
Foto: Stefan Jokić/Ilustracija

Hitno operisan u Nišu

NESREĆA U VRANJU: Lančani sudar parkiranih kola, pešak teško povređen

Crna Hronika -

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u nedelju posle ponoći oko 1.15 časova u ulici Partizanski put u Vranju teško je povređen pešak Danijel S. (29) iz sela Tibužde, saopštila je PU Vranje.

Prema rečima nadležnih u ZC Vranje, on je zadobio povrede glave i karlice i nakon ukazane pomoći na PTO ZC u Vranju prebačen je na odeljenje Neurohirurgije KC Niš gde je istog dana operisan.

Kako se nezvanično saznaje u KC Niš, povređeni mladić je nakon operacije u stabilnom stanju i van životne opasnosti.

Do nezgode je došlo kada je vozač “audija” vranjskih registarskih oznaka u ulici Partizanski put udario u jedno od parkiranih vozila i izazvao lančani sudar. U lančanom sudaru jedno od parkiranih vozila udarilo je pešaka.

Prema navodima policije vozač “audija” je udario u parkiranu “opel astru”, nakon čega je vozilo “opel astra” udarilo u pešaka, a zatim u “ladu nivu” koja je udarila u “punto”, vranjskih registarskih oznaka, a punto je udario u “bmw” francuskih registarskih oznaka .

Protiv vozača “audija” u redovnom postupku biće podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja, kažu u PU Vranje.

(T. Stamenković)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track