PROKUPČANINU NI TRAGA: Rekao ženi da mora da nađe 200 evra kako zna i ume i nestao!
Foto: Printscreen FB

Da li ste ga videli

PROKUPČANINU NI TRAGA: Rekao ženi da mora da nađe 200 evra kako zna i ume i nestao!

Crna Hronika -
PROKUPLJE - Nebojša Krstić Neca (36), nestao je 30. decembra oko 14 časova u Prokuplju.

Apel za pomoć u potrazi za nestalim muškarcem postavljen je na Fejsbuk profilima Krstićevih prijatelja, koji su objavili njegovu fotografiju.

Našoj redakciji u policiji je potvrđeno da je Krstićev nestanak prijavljen i da se intenzivno traga za njim. Mole se svi koji imaju ikakvu informaciju ili prepoznaju Krstića s fotografije da se jave najbližoj policijskoj stanici.

Supruga Ivana kaže da je poslednji kontakt sa njim imala u sredu oko 13 časova, a da su se poslednji put čuli telefonom sat ili dva nakon toga. Od tada, Nebojši se gubi svaki trag, a mobilni telefon je nedostupan.

– Prilikom izlaska iz kuće, poverio mi se da ide kod kolege da pozajmi 200 evra jer mu kako je rekao „gori pod nogama i da mora da nađe pare kako zna“. Nisam posumnjala da je toliko strašno, jer nije u pitanju velika svota novca. Međutim, sat ili dva nakon toga pozvao me je i uzbuđenim glasom rekao da nas voli najviše na svetu "da poljubim decu i da je bolje da se sam ubije nego da ga drugi ubiju a da deca to gledaju". Nakon toga je prekinuo vezu i od tada mu se gubi svaki trag, a telefon je bio nedostupan – priča vidno potresena supruga Ivana.

Nebojša je imao stalni radni odnos u jednoj prokupačkoj pekari, gde radi već desetak i više godina. Nije imao problema sa zakonom. Živeo je sa porodicom skromno i niko ne može da veruje da se zbog dugova ubio, pogotovo ne zbog 200 evra koje je pominjao i tražio na zajam.

(EPK/Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track