NESTAO SUVLASNIK PINK TAKSIJA: Plašimo se da mu se nešto moglo dogoditi!
Foto: Facebook

Potraga za Miroslavom Rankovićem

NESTAO SUVLASNIK PINK TAKSIJA: Plašimo se da mu se nešto moglo dogoditi!

Crna Hronika -

Miroslav Ranković (54) poslednji put viđen u utorak po podne, njegov šurak i suvlasnik „Pink taksija“ Teodor Gaćeša ubijen u maju 2015.

Miroslav Ranković (54), suvlasnik „Pink taksija“, nestao je u utorak oko 15 časova u Učiteljskom naselju u Beogradu. Policija traga za Rankovićem, koji je bio oženjen sestrom Teodora Gaćeše, drugog suvlasnika „Pink taksija“, koji je ubijen prošle godine u Kozarčevoj ulici.Rankovićev zet Emir Petrović kaže da je Miroslav poslednji put viđen kod prostorija „Pink taksija“ u Pljevaljskoj ulici.Mobilni mu isključen- Miroslav je trebalo da dođe kući, ali, kako se nije pojavljivao, moja supruga se zabrinula. Pokušali smo da ga dobijemo, međutim, telefoni su mu isključeni - ispričao je Petrović za Kurir.On kaže da su veoma uplašeni jer Miroslav nema običaj da se ne javi...- Uvek nam se javljao gde god da krene. Tog dana nije imao nikakve planove, trebalo je samo da dođe kući. Veoma smo zabrinuti i, na insistiranje moje supruge, prijavili smo policiji nestanak. Posle nestanka pevačice Jelene Krsmanović plašimo se da mu se nešto moglo dogoditi - rekao je zabrinuti zet nestalog Rankovića.Kako navodi, Miroslav nije imao neprijatelje.- Nije nam se žalio ni na koga, niko mu nije pretio. Ne možemo da verujemo da je nestao usred dana. Nema ni njegovog sivog „mercedesa“ C klase. Sve je prijavljeno policiji, koja je raspisala potragu - naveo je naš sagovornik. Prema njegovim rečima, Miroslavljeva ćerka je trudna, a osim nje, on ima još troje dece, a najmlađe ima 11 godina.Kako nezvanično saznajemo iz izvora bliskih istrazi, policija čini sve da što pre otkrije šta se dogodilo s Rankovićem.- Proveravaju se bazne stanice kako bismo utvrdili gde je njegov telefon poslednji put registrovan i s kim je razgovarao. Postoje indicije da je on ipak dobijao pretnje - ispričao nam je izvor iz istrage.Gaćešin šurakInače, Ranković je ranije bio oženjen sestrom Teodora Gaćeše, suvlasnika „Pink taksija“, koji je ubijen prošle godine u Kozarčevoj ulici, koja se nalazi u blizini sedišta „Pink taksija“ u Pljevaljskoj ulici.- Ranković i Tedi su, i nakon razvoda od njegove sestre, ostali prijatelji, zajedno su vodili posao - rekao nam je dobro upućen izvor.

„Pink taksi“NEĆE DA KOMENTARIŠUZaposleni u „Pink taksiju“ juče nisu želeli da komentarišu nestanak Miroslava Rankovića.- Ne možemo ništa da vam kažemo o tome. Nikoga iz porodice nema ovde, a mi nismo ovlašćeni da dajemo izjave. Molimo vas, imajte razumevanja nas - rekli su radnici „Pink taksija“.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track