NOVI DETALJI RAFALNE PALJBE KOD ŠKOLE: U izrešetanom džipu bio Skoletov sin (12)!
Foto: Slađana Stojanović

Pucali na dete

NOVI DETALJI RAFALNE PALJBE KOD ŠKOLE: U izrešetanom džipu bio Skoletov sin (12)!

Crna Hronika -

Napadači koji su juče izrešetali džip Nika Uskokovića (38) znali da se na zadnjem sedištu vozila nalazi njegovo maloletno dete, koje samo pukom srećom nije povređeno

NOVI SAD - Maloletni sin Nika Uskokovića (38), koji je juče ranjen u sačekuši ispred Osnovne škole „Đura Daničić“, sedeo je u trenutku pucnjave na zadnjem sedištu džipa, koji su napadači bukvalno izrešetali, saznaje Kurir iz vrha MUP.

Zakucao se u zid

Ranjeni Uskoković je odgovarao za drogu kao član organizovane kriminalne grupe Gorana Kovačevića Goranca, za koga je inače udata njegova rođena sestra. Izdržao je višegodišnju kaznu zatvora. Po izlasku iz zatvora nastavio je život u inostranstvu, u Holandiji, dok mu je porodica ostala u Novom Sadu. Nekoliko dana pre ranjavanja stigao je iz Holandije, zbog čega se i sumnja da je on bio meta ovog napada.Meta Kovačević- Verujemo da je meta bio Goranac, ali svi detalji se ispituju. Istraga obuhvata i indicije da je slučaj povezan s ubistvom Teodore Kaćanski (30), koja je greškom upucana u novembru prošle godine. Naime, ona je bila devojka Nenada Stevića (38), koji je u vezi s grupom oko Goranca - dodaje naš izvor.

Novosadska kriminalistička policija neprestano radi na ovom slučaju.

Stefanović opet poručioSMENE U SVIM STRUKTURAMA AKO SE SLUČAJ NE REŠINebojša Stefanović, ministar policije, na svečanoj promociji trinaeste klase polaznika Centra za osnovnu policijsku obuku u Kamenici, juče je rekao novinarima da je razgovarao s novim načelnikom PU Novi Sad i da je zatražio da se slučaj što pre reši ili će u protivnom doći do smena u toj upravi i kriminalističkoj policiji. Stefanović je na svečanosti u Kamenici polaznicima poručio i to da je „policija brana i prepreka svima onima koji misle da mogu da ugroze stabilnost i bezbednost naše države“.

Slađana Stojanović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track