NOVI DETALJI SAČEKUŠE NOVOM SADU: Teodora i dalje kritično! Upucana dok je parkirala dečkov auto
Foto: Facebook

Pucnjava u Somborskoj

NOVI DETALJI SAČEKUŠE NOVOM SADU: Teodora i dalje kritično! Upucana dok je parkirala dečkov auto

Crna Hronika -

BEOGRAD - Teodora Kaćanski (30), fitnes instruktorka iz Novog Sada upucana je dok je preparkiravala "rendž rover" koji pripada njenom dečku Nenadu Steviću.

Prema saznanjima iz izvora bliskih istrazi, Teodora je upucana kada se dovezla sa momkom do zgrade u Somborskoj broj 8 u kojoj žive.

Stević je izašao iz kola i otišao u zgradu a devojka je ostala da preparkira auto, kada ju je napadač, koji se verovatno krio i sve to video, upucao sa više hitaca.

Teodora je dalje je u teškom stanju i nalazi se na aparatima pod stalnim lekarskim nadzorom u jedinici intenzivne nege novosadskog Urgentnog centra. Lekari ne žele da daju bilo kakve prognoze u vezi sa njenim zdravljem jer je zadobila veoma opasne povrede vrata i stomaka, a upucana je i u ruku i nogu.

Podsetimo, još uvek nepoznati napadač izleteo je iz žbunja i ka Teodori ispalio pet hitaca iz pištolja i nakon toga peške pobegao ka Bulevaru Patrijarha Pavla gde mu se gubi svaki trag.

Prijatelji ranjene devojke kažu da su ostali šokirani nakon što su čuli šta se dogodilo. Teodora i dalje je u teškom stanju i nalazi se na aparatima i pod stalnim lekarskim nadzorom u jedinici intenzivne nege novosadskog Urgentnog centra.

Lekari ne žele da daju bilo kakve prognoze u vezi sa njenim zdravljem, jer je zadobila veoma opasne povrede vrata i stomaka, a upucana je i u ruku i nogu.

OVO JE MOMAK ZBOG KOGA JE IZREŠETANA NOVOSAĐANKA? Hici bili upozorenje njenom dečku!

META UPOZORENJA ZBOG PROBLEMATIČNOG MOMKA: Teodora Kaćanski i dalje u kritičnom stanju

(EPK/S.S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track