NOVI DETALJI UBISTVA SRPKINJE U TRSTU: Slavicu bivši muž golu bacio u kanal
Foto: Printscreen Facebook

Otkrile ga sigurnosne kamere pored puta

NOVI DETALJI UBISTVA SRPKINJE U TRSTU: Slavicu bivši muž golu bacio u kanal

Crna Hronika -

TRST - Bačena je u kanal pored puta potpuno gola! Moj sin je u Beču saznao za zločin i posle pročitao u novinama. Od početka sam sumnjala na Dragoslava, jer je Slavici pretio još dok su bili u braku i živeli u Kučevu, rekla je Slavičina majka Milada Trudić.

Ona kaže da je Slavica, u Trstu Dragoslava prijavila policiji, ali da ništa nije preduzeto.

Majka ubijene žene Milada Trujić iz sela Turija kod Kučeva potvrdila je juče da joj je sin iz Beča javio tragičnu vest.

SMRT SRPKINJE U ITALIJI Užasnuta majka: Znala sam da mi je bivši zet ubio ćerku!

- Dragoslav je 23 godine stariji od nje i nije mogao da joj oprosti što ga je napustila i živela sa drugim - rekla je majka Milada Turić.

Dragoslav je italijanskim policajcima, prema pisanju tamošnjih medija, priznao da je ubio bivšu ženu i telo sakrio na brdu na samoj granici između Slovenije i Italije. Njemu je posle saslušanja određen pritvor.

ZLOČIN U TRSTU Bivši muž priznao: Ja sam ubio Slavicu

On je nakon zločina i nakon što je odvezao Slavičino telo do granice da ga tamo ostavi, zapalio svoj automobil, a sigurnosne kamere su ga snimile na benzinskoj pumpi ubrzo nakon zločina, zahvaljujući čemu je i otkriven.

Italijanska policija uhapsila je Dragoslava Kostića, koji je osumnjičen da je ubio bivšu suprugu Slavicu Kostić (38) iz Kučeva, koja je nestala 26. aprila ove godine u Trstu.

PRONAĐENO TELO SLAVICE KOSTIĆ NESTALE U TRSTU: Bivši muž uhapšen zbog ubistva

Podsetimo, italijanskoj policiji se prva obratila Nevena Kostić (17), koja je postala sumnjičava kada joj se majka nije javila iz Italije. Porodica se poslednji put čula sa Slavicom 24. aprila uveče, kada je stigla u Trst, gde je godinama brinula o starijem bračnom paru.

POTRAGA ZA SRPKINJOM NESTALOM U TRSTU: Sumnjiv bivši muž?

Slavica se te večeri javila ćerki i nevenčanom suprugu Velji Tomiću. Poslala im je po dve poruke, da je stigla i da se sprema za spavanje jer ujutro ustaje rano zbog posla. Međutim, sutradan se nije pojavila na poslu, niti se javila porodici.

(Alo/Foto: Facebook Printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track