OBRAČUN: Džipom uleteo u dvorište predsednika odbora SNS u Lebanu
Foto: Nebojša Mandić

Bahato

OBRAČUN: Džipom uleteo u dvorište predsednika odbora SNS u Lebanu

Crna Hronika -

LEBANE – Vozač džipa koji je danas uleteo u dvorište lidera lebanskih naprednjka Gorana Jovića je njegov brat od tetke – Jugoslav Stojiljković, urolog iz tog mesta koji živi i radi u Nišu, saznaje Jugmedia.

Goran Jović je i predsednik Privredne komore za Jablanički i Pčinjski okrug, a nedavno je izabran za zamenika predsednika Skupštine opštine Lebane. Incident u kome niko nije povređen, dogodio se oko 18 časova u centralnoj lebanskoj ulici, koja je istovremeno i pešačka zona. Niko od ukućana porodice Jović u tom momentu nije bio kod kuće, ali je šetalište bilo puno šetača.„Sve što mogu da kažem to je da je jedno lice vozilom oštetilo ogradu i pobeglo sa lica mesta, nakon čega je pronađeno i procesuirano“, kaže portparol PU Leskovac Boban Zdravković.Stojiljković je trenutno u policiji i najverovatnije će, kako saznajemo, biti zadržan jer je odbio da se alkotestira.

Od njegovih bliskih prijatelja saznali smo da je on zapravo bio u alkoholisanom stanju kada je krenuo kod Gorana Jovića. Brzo je vozio i to u pešačkoj zoni i nije uspeo da savlada džip, pa je udario u zaštitnu ogradu, srušio je i uleteo u dvorište.

Goran Jović kaže da je njegova porodica veoma uznemirena i da je sreća što tog momenta niko nije bio kod kuće.„Sa porodicom, u kojoj je i malo dete, stigao sam kući 15 minuta posle incidenta. Sreća je što smo zakasnili, moglo je svašta da bude. Moji ukućani su veoma uznemireni„, veli Jović.On nije hteo da komentariše glasine da incident ima političku pozadinu, budući da je pre nekoliko dana na sednici Skupštine opštine smenjeno više direktora i načelnika, među kojima i rođeni brat Jugoslava Stojiljkovića, član opozicione GG „Goran Janjić“.

(Jugmedia.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track