OČAJNA ĆERKA (17) NESTALE SLAVICE: Ne pišite budalaštine, otišla je u Trst da radi, a ne da se...
Foto: Facebook Printscreen

Nevena ogorčena komentarima na FB posle apela za pomoć

OČAJNA ĆERKA (17) NESTALE SLAVICE: Ne pišite budalaštine, otišla je u Trst da radi, a ne da se...

Crna Hronika -

BEOGRAD - Osećam se jako neprijatno da u ovoj situaciji komuniciram preko društvenih mreža, ali mi je više dosta besmislenih komentara. Dakle, zamolila bih sve da prestanete da pišete razne budalaštine o mojoj majci...

Povređujete pre svega mene, mog brata, a onda i sve njene, napisala je na svom Fejsbuk profilu Nevena (17), ćerka Slavice Kostić (37), Srpkinje iz Kučeva koja je u nedelju uveče nestala u Trstu.

Slavica Kostic, ragazza serba scomparsa 24/04 alle 23:00 si perde ogni traccia.. Vive a Trieste.. Per favore fatte girare questa foto!

Posted by Marko Zeka Milojkovic on Tuesday, April 26, 2016

"Ona nije otišla prvi put u Italiju, već tamo živi 14 godina. Ona takođe nije otišla da se bavi prostitucijom, da se drogira ili napija kao što pojedini laju (nikada alkohol i drogu nije probala), vec da radi u socijalnoj službi", napisala je Nevena posle apela koji kruži društvenim mrežama, a u kojem se mole svi koji vide nestalu Slavicu ili znaju nešto o njenom nestanku da se hitno jave policiji ili porodici.

SRPKINJA NESTALA U TRSTU: Evo kome i gde da javite ako ste videli Slavicu (38)!

"Jos nešto, zamolila bih vas da mi ne šaljete zahteve za prijateljstvo, ovo nije situacija za sklapanje novih prijateljstava. Isto tako da mi ne šaljete besmislene poruke koje u trenutnoj situaciji ništa, ali baš ništa ne pomažu! Telefon koristim isključivo da bi mi sestra i policija iz Italije javili kako stoje stvari. Ovo je ozbiljna situacija i zahvalna sam svima koji su mi iskrenu pomoć ponudili i nude. Hvala na razumevanju..." - napisala je Slavičina ćerka Nevena odgovarajući na neprijatne komentare koje su neki korisnici društvenih mreža uputili na račun njene nestale majke.

TRAŽI SE! NESTALA SLAVICA KOSTIC 24.04. POSLEDNJI PUT VIĐENA OKO 22H U TRSTU U ITALIJI, OD TAD JOJ SE GUBI SVAKI TRAG....

Posted by Novaković Anđela on Tuesday, April 26, 2016

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track