(VIDEO) OČEVICI HORORA U ŽITIŠTU: Mislili smo da pucaju petarde, a onda su ranjeni padali po nama
Foto: Printskrin

(VIDEO) OČEVICI HORORA U ŽITIŠTU: Mislili smo da pucaju petarde, a onda su ranjeni padali po nama

Crna Hronika -

ZRENJANIN - Čuli smo samo pucnjavu. Strčao sam dole sa mlađim sinom i dok sam došao na lice mesta video sam džumbus. Žena koja leži tamo, verovatno je već bila mrtva, ovako prepričava masakr u Žitištu otac čiji sin radi u kafiću gde je izvršeno ubistvo

"Dečak drži jednu devojčicu koja je bila ranjena na krilu. Došla je hitna pomoć, pokušali su reanimaciju, ali nisu uspeli. Moj stariji sin radi u kafiću, ali nije povređen", navodi on.

Drugi očevidac je poznavao Sinišu Zlatića, osumnjičenog za ovaj masakr. Za njega kaže da nikada nije bio porblematičan, već miran i tih mladić.

"Poznat mi je mladić koji je pucao. To je moj prijatelj. Moga zeta brat od strica. Nije bio problematičan, bio je miran, tih, povučen. Rastao se sa suprugom. Verovatno nije mogao to da podnese. Imali su jedno muško dete, živeli su odvojeno. Slagali su se što se tiče deteta. Dete je išlo i kod oca i kod majke, nikakvih problema nije bilo. On je radio u agenciji kod rođenog brata, gde se registruju putnička vozila i produžavaju saobraćajne dozvole. Verovatno je ovo izazvala ljubomora zato što su se rastajali, a on nije mogao da podnese i rešio je na taj način kako je rešio. Rastao se sa suprugom pre oko pola godine", kaže očevidac horora u kafiću u centru Žitišta.

Mislili smo da su petarde

"Dečko je izvadio automatsku pušku, pucao tri puta u vazduh. Mislili smo da je neko bacio petarde i odjednom mene je neko bacio na zemlju, preko mene je pala devojka, druga pala, pogodio je, ranjena. To je opšti haos, to ni u filmovima nema nigde", rekao je očevidac ovog masakra.

(VIDEO) HOROR NA FESTIVALU U ŽITIŠTU: Ovo je Siniša (38), osumnjičeni za masakr kod Zrenjanina!

(VIDEO) SNIMAK SA LICA MESTA: Upao u kafić, kalašnjikovim ubio petoro, ranio 20 kod Zrenjanina!

MASAKR NA FESTIVALU KOD ZRENJANINA: Ubio ženu pa pucao po svima, 5 mrtvih, 20 ranjeno!

(RTS)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track