OČUH SILOVAO PASTORKU (14): Majka gledala dok joj je očuh na silu uzimao nevinost!

Uhapšen monstrum iz Pirota

OČUH SILOVAO PASTORKU (14): Majka gledala dok joj je očuh na silu uzimao nevinost!

Crna Hronika -
Dragan Pejčić osumnjičen da je sedam godina zlostavljao pastorku D. P. (22), a zajedno s manijakom uhapšena i majka devojke

PIROT - Dragan Pejčić iz sela Sukovo kod Pirota silovao je poslednjih sedam godina svoju pastorku D. P. (22) gde god je stigao i kad god mu se prohtelo!

Oduzeo joj je nevinost kad je imala 15 godina, a da sve bude gore, majka devojčice, Suzana, znala je za bestijalno iživljavanje nad ćerkom, ali o tome je ćutala!Zbog toga su Dragan i Suzana uhapšeni i određen im je policijski pritvor. Prema saznanjima Kurira, Dragan je samo u poslednjih nedelju dana nekoliko puta silovao nesrećnu devojčicu! Nakon otkrivanja stravične istine meštani Sukova su u šoku, a Milenko Pejčić, deda silovane devojke, kaže za Kurir da nije znao kroz kakav pakao prolazi njegova unuka!

Rajna Antić: Mene je 19 godina zlostavljao, izbio mi je sve zube iz vilice
Rajna Antić: Mene je 19 godina zlostavljao, izbio mi je sve zube iz vilice

Deda nije znao- Sve odnose smo prekinuli pre četiri godine zbog Draganove preke naravi. On nam je izričito zabranio da idemo kod njih, jedino su Suzana i njena ćerka ponekad na brzinu svraćale kod nas. Suzana nikad nije ništa htela da mi kaže, inače bismo reagovali - kaže deda Milenko.On dodaje da se za strahotu čulo tek kad je njegova unuka našla momka.- Tukao ju je zbog toga i ona je pobegla kod tog momka u Pirot. Dva-tri dana je tamo bila, a očuh joj je stalno slao svakakve poruke. Zato joj je taj momak rekao da ide kući, ali ona je otišla u policiju i sve ispričala - rekao je Milenko, koji nije znao da kaže zašto je njegova ćerka Suzana krila stravičnu istinu.Žive vanbračnoInače, Dragan i Suzana žive u vanbračnoj zajednici, a pre Suzane Dragan je punih 19 godina bio s Rajnom Antić iz Sukova.- Preživela sam 19 godina pakla, seksualnog maltretiranja, iživljavanja i omalovažavanja! Svašta mi je radio, maltretirao je naše sinove, a u svojoj bestijalnosti je išao tako daleko da mi nije dozvolio da se s trećim sinom porodim u bolnici, već je tražio da me on porodi. Posle je nešto krenulo po zlu i to dete nam je umrlo - kaže Rajna.Šetali goli po kućiOna dodaje da je sve prijavila policiji i drugim nadležnim službama.- Otišla sam od njega i tada me je stariji sin jedva odbranio od njega. Našem detetu je tada naneo povrede od kojih se dugo oporavljalo. Mene je godinama tukao, polomio mi je sve zube u vilici... Zato sam otišla od njega, ali znala sam šta se dešava u toj kući. Meni je Draganova maka, dok je bila živa, pričala da on, Suzana i to dete idu goli po kući, da se zajedno kupaju... Užas! Sve sam to prijavljivala policiji, ali nikad ništa nisu preduzeli. Samo su govorili: "Važno je da si se ti izvukla" - kaže Antićeva.

Daleko od svihKUĆA BLUDA NA VRHU BRDAKuća bluda, kako su nazvali žitelji Sukova kuću Dragana Pejčića, nalazi se na vrhu brda, udaljena je od ostalih imanja i do nje se dolazi uskim planinskim putem. Verovatno je to omogućilo Draganu da se toliko dugo neprimećeno iživljava nad pastorkom.

Preka naravDRAGAN MI JE TUKAO MAJKUPrvi komšija Srba Madić kaže da je Dragan prek i vrlo nezgodan čovek.- Nisam imao kontakt s njim otkako mi je tukao majku. Kakav to čovek mora da bude pa da uhvati i tuče staru ženu. Star sam čovek i sramota me je da govorim o onome šta smo sve čuli da je Dragan radio - kaže Srba.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja