ODBILI DA PLATE KARTU: Pesnicom u glavu udaren vozač autobusa u Novom Sadu

pušten na kućno lečenje

ODBILI DA PLATE KARTU: Pesnicom u glavu udaren vozač autobusa u Novom Sadu

Crna Hronika -
Napad na vozača dogodio se na liniji 52 koja saobraća na relaciji Novi Sad Futog. Na jednom od stajališta dvojicaputnika su odbili da pokažu kartu zbog čega su napali i udarili posle vređanja vozača, pa pobegli

NOVI SAD - B.D. (34), vozač Gradskog autobusa u Novom Sadu, jutros je napadnut od strane dva putnika, koji nisu imali nameru da plate autobusku kartu. Nakon što im je rekao da plate voznu kartu, nasilni putnici su prišli vozaču i zadali mu udarce pesnicom u predelu glave, nakon čega su pobegli.

- Napad na vozača GSPa se dogodio oko 9 sati, na liniji broj 52, koja saobraća na relaciji Novi Sad - Futog. Na jednom od stajališta na Futoškom putu, na srednja vrata vozila su ušla dva nepoznata muškarca, koji nisu pokazali voznu kartu.Vozač im ih je zamolio da istu pokažu, što su oni odbili – saznaje Kurir.

Tada su ta dva putnika prišli vozaču i prvo ga je jedan opsovao.

-Zamahnuo je rukom, kako bi udario vozača, koji se izmakao i otvorio vrata da nasilni putnici izađu.

Jedan od njih mu je prišao i udario ga pesnicom u predelu glave, posle čega su se napadači dali u beg – kaže izvor naš. Povređeni vozač odmah je prevezen u Urgentni centar.

-Pacijent je primljen i pregledan. Njemu je konstatovana povreda u predelu glave, koju je zadobio na radu. Nakon uukazane pomoći, on je pušten na kućno lečenje-rečeno je u Kliničkom centru Vojvodine.

Policija je obavila uviđaj na licu mesta i započela potragu za napadačima, koje su putnici detaljno opisali.

S. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track